Doe de gratis fitheidstest en ontvang een trainingsschema op maat

Wil jij aan de slag met het behalen van je sportieve doelen op een realistische manier? Dan is het goed om aan de slag te gaan met oefeningen die passen bij je niveau en de doelen die je wil behalen. Daarom werken wij met een fitheidstest en een bijbehorend trainingsschema. Met dit steuntje in de rug kun je met passende oefeningen aan de slag en zo je doelen op een realistische manier behalen.

 

De gratis fitheidstest 

Word je lid bij onze fitnessclub, dan gaan we altijd van start met een gratis fitheidstest. Ben je al langer lid, maar heb je een langere tijd niet of minder gesport? Dan is het verstandig om jouw fitheid opnieuw te laten meten. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij als sporter van onze fitnessclub het maximale uit jouw trainingen haalt zonder dat je jouw lichaam overbelast bieden wij deze fitheidstest gratis aan voor nieuwe en bestaande leden. De fitheidsmeting bestaat uit verschillende testen op het gebied van coördinatie, uithoudingsvermogen, lenigheid en flexibiliteit en kracht.

 

Jouw persoonlijke trainingsschema 

Aan de hand van de resultaten van de fitheidstest maken we een trainingsschema op maat. In dit schema verwerken we oefeningen die persoonlijk voor jou zijn samengesteld, op basis van jouw niveau en beoogde doelen. We bespreken het trainingsschema tijdens een eerste introductieles, waar je de oefeningen uit het schema voor het eerst uitvoert onder begeleiding van een fitnesscoach.  

 

Persoonlijke begeleiding en meetmomenten 

Je wordt dus de eerste weken na de fitheidstest en het opstellen van het trainingsschema intensief begeleid. Na afloop van de eerste introductieles wordt er nog een tweede les ingepland. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!  

Wil je ook een gratis fitheidstest? Meld je dan aan bij een van onze fitnessinstructeurs.