Dubbele Fitpoints in augustus

Ben je lid van onze fitnessclub dan maak je automatisch gebruik maken van ons loyaliteitsprogramma. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland App. In de maand augustus spaar je twee keer zo snel als je bij ons komt sporten.

 

HOE KOM IK AAN DEZE FITPOINTS?

  • Bij de start krijgt ieder lid van ons 35 Fitpoints.
  • Vervolgens krijg je iedere maand dat je lid bent, 5 Fitpoints.
  • Iedere keer wanneer je komt sporten, ontvang je er 1 Fitpoint bij. 
  • Breng je een nieuw lid aan, dan ontvang je ook 50 Fitpoints.
  • Wanneer je jarig bent krijg je 25 Fitpoints van ons!

 

DUBBELE FITPOINTS IN AUGUSTUS

Kom je in augustus bij ons sporten dan krijg je per keer niet 1, maar 2 Fitpoints! Zo kun je nog sneller sparen. Kom je 3x per week sporten, dan krijg je in augustus dus niet 3, maar 6 Fitpoints! Daarbij verloten we aan het einde van de maand onder alle sporters ook een maand gratis sporten.  

 

WAT KAN IK MET DE FITPOINTS?

Login op de Fitnessclub Nederland App. Bij de tegel ‘Fitpoints’ kun je zien hoeveel punten je hebt verzameld en nog leuker… wat je er mee kunt doen! De cadeaus variëren van een sporttas tot een maand gratis sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een hotelovernachting in de Deluxe kamer van Hotel Van Der Valk Hotel Zaltbommel – A2 of Hotel Van Der Valk Tiel. Het is wat jij wilt! Dus ga lekker sporten en scoor zo je Fitpoints! Dan trakteren wij je op een leuk cadeau!