Groepslessen binnen weer van start en wellness weer open

Onlangs hebben we je mogen vertellen dat de fitness weer open is en nu hebben we ook goed nieuws over de groepslessen en de wellness! Vanaf 5 juni mogen we binnen weer groepslessen geven en gaan het zwembad, de wellness en het restaurant van Fitness- en Wellnessclub Orange weer open. Dat houdt in dat je weer lekker kunt komen ontspannen in de sauna’s en baantjes kunt trekken in het zwembad. 

Groepslessen binnen
Binnen fitnessen mocht al, maar nu mogen we vanaf 5 juni ook weer binnen groepslessen en Aquafit geven. Daar zijn we erg blij mee! Vanwege de ruimte en het afstand houden van elkaar, werken we met een maximaal aantal aanmeldingen per groepsles. Meld je aan voor de les via de app.

Zwembad en wellness mogen open 
Zowel voor het zwembad als de wellness geldt dat het belangrijk is om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. De volledige wellness is geopend. Je kunt dus weer in alle sauna’s en onder de zonnebank terecht. Op dinsdag en woensdag zijn we alleen met het eerste saunaplein geopend.

Kleedkamers weer open met eigen slotje
Vanaf 5 juni kunnen de kleedkamers en douches ook weer gebruikt worden. We hebben de kluisjes aangepast, waardoor er een slotje nodig is om deze af te sluiten. Je kunt zelf een slotje meenemen of afhalen bij de receptioniste of de fitnesscoach.

Horeca van Fitness- en Wellnessclub Orange
In de persconferentie werd ook duidelijk dat de horeca binnen eindelijk weer open mag. Je mag met vier mensen aan een tafel zitten. We verwelkomen je graag in ons restaurant in het saunacentrum! 

We zijn blij je naast het fitnessen ook weer de mogelijkheden van de groepslessen, het restaurant en de wellness te kunnen bieden. We zien je weer graag in Fitness- en Wellnessclub Orange!