Juni: Maand van de sport

Fitnessclub Nederland doet mee aan de grootste sportcampagne voor lokaal sporten ooit! De campagne wordt georganiseerd door Champ. Champ heeft als doel heel Nederland in beweging te krijgen door sporten weer simpel en toegankelijk te maken.

 

1 miljoen gratis sportactiviteiten

Van fitness, yoga tot padel. Tijdens de maand van de sport kun je bij Lidl Supermarkten sparen voor gratis sportactiviteiten. Ook bij Fitnessclub Nederland vinden we het belangrijk dat heel Nederland in beweging komt. Zeker na corona merken we dat veel mensen niet meer sporten en daarom is het tijd om weer in actie te komen. Spaar je mee, dan kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met allerlei verschillende sporten en op een prettige en toegankelijke manier eens rondkijken bij een van onze clubs.

 

Waar staat Fitnessclub Nederland voor?

Fitnessclub Nederland is een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl. Indien gewenst staat er altijd een fitnesscoach voor je klaar om je verder te helpen. 

Heb je de smaak te pakken? Dan kun je bij ons al starten met een 3 maanden abonnement. Ook is het mogelijk om een tijdelijke stop in te lassen als je bijvoorbeeld gaat reizen. Zo haal je het maximale uit jouw abonnement!

Klaar met sporten? Na afloop kun je in de meeste clubs genieten van onze wellness. 

 

Interesse? Zo spaar je mee:

  • Van 23 mei t/m 3 juli 2022 ontvang je bij Lidl Supermarkten bij elke €10,- aan boodschappen een speciale zegel.
  • Met 5 zegels is de spaarkaart vol.
  • Verzilver je volle spaarkaart t/m 31 augustus 2022 via Champ voor een gratis sportactiviteit bij o.a. Fitnessclub Nederland (niet voor leden).
  • De boekingsbevestiging en de volle spaarkaart neem je mee naar de club.
  • Kijk voor meer informatie en het verzilveren van jouw spaarkaart op sportenmetlidl.nl.

Ben je al lid, dan is dit de ideale gelegenheid om een vriend, familielid of collega samen met jou mee te nemen naar de club. Maar het kan ook voor jou de ideale manier zijn om kennis te maken met padel of met een van onze groepslessen.

Zien we jou binnenkort bij ons op de club?