Kamperen vs hotel? Mijn dilemma's!

De laatste blogs heb ik jullie meegenomen in mijn dagelijks leven. Jullie weten heel veel van mij als sporter. Daarom leek het mij nu leuk om ook eens wat meer over mij als persoon te vertellen. In deze blog geef ik antwoord op een aantal dilemma's. Veel leesplezier!

Chocola of sushi

Oei, dat is gelijk een lastige! Ik vind beide namelijk heerlijk! Het ligt wel echt aan het tijdstip. Tussendoor vind ik een stukje chocola erg lekker. Maar na een zware trainingsdag kan ik ook echt genieten van lekker verse sushi! Dus als ik echt een keuze moet maken, dan kies ik toch voor sushi.

Pizza of patat

Pizza! Ik hou niet van patat en bestel het dan ook nooit. Als ik erg veel trek heb, pak ik wel eens een patatje mee, maar ik zou het zelf niet kiezen. Mijn favoriete pizza is de pizza Carpaccio.

Aardappels of pasta

Nu zeg ik pasta. Vroeger (en nu nog steeds wanneer ik bij mijn ouders eet) at ik altijd groente met aardappels en vlees. Maar ik hou niet echt van koken dus daarom kies ik voor het makkelijke: pasta. Dan hoef ik de aardappels niet te schillen.

Appel of banaan

Banaan.

Snoep of chips

Chips.

Vakantie in Nederland of in het buitenland

Een vakantie in het buitenland. Ik vind het leuk om nieuwe plekken en culturen te ontdekken. Maar ik vind een vakantie in Nederland ook fijn. Als ik dan echt moet kiezen, ga ik voor een vakantie in het buitenland.

All-inclusive vakantie of kamperen

Kamperen! Dan kan je zelf uiteten of barbecueën. Hiervoor moet je op pad. Dan zie je meer van de omgeving.

Zwembad of zee

Geen van beide. Ik ben niet zo’n waterrat. Als ik echt moet kiezen, dan de zee. Hier heb je meer mogelijkheden om dingen te doen, zoals surfen.

Ontbijt of diner

Ontbijt! Ontbijten is erg belangrijk. Hierna kan ik er de hele dag weer tegen aan. Soms word ik met honger wakker. Dan is een goed ontbijt met een kop koffie heerlijk.

Ochtend of avond

Ik ben echt een ochtendmens!

Schoonmaken of opruimen

Ik kies voor schoonmaken. Dan weet je dat alles weer lekker fris en schoon is.

Film of serie

Serie. Sons of Anarchy behoort momenteel tot een van mijn favorieten.

Boek of tijdschrift

Tijdschrift!

Winter of zomer

Dat is een lastige vraag! In de zomer kan ik echt genieten van het weer. Maar in de winter kan ik schaatsen. Als ik echt moet kiezen, dan de zomer.

Ik vond het leuk om middels deze blog wat meer over mij te kunnen vertellen. Wil je nog meer weten, hou dan even mijn Instagram en het kanaal van Fitnessclub Nederland in de gaten, want binnenkort krijg je de kans om zelf een vraag te stellen!

Tot snel.

Liefs,

Irene

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.