Kom sporten in de tent!

Goed nieuws! Na een onzekere periode waarin we niet wisten waar we als branche aan toe waren, hebben we dan eindelijk groen licht gekregen. Onze deuren mogen weer open per 1 juli 2020! Wat kijken we daar naar uit! Via deze mail informeren we jou over de sportmogelijkheden in de overbruggingsperiode van nu tot 1 juli. Op een later moment zullen wij je informeren over de maatregelen die wij binnen nemen na opening.  

Tot 1 juli blijven wij groepslessen in de buitenlucht aanbieden. Voor deze groepslessen geldt nog steeds dat je moet reserveren voor een plekje. Ook spinning blijft de komende tijd buiten. Deze lessen gaan alleen door wanneer het buiten droog is.

Om de periode tot 1 juli te overbruggen hebben wij besloten een grote tent te plaatsen. In deze tent komt onze fitnessapparatuur te staan, zodat wij evengoed een complete fitnessruimte beschikbaar hebben. De tent is 300m2 wat het mogelijk maakt om 25 sporters tegelijk in de tent te ontvangen. Ook voor de fitness in de tent dien je een reservering te maken. De tijdsloten zijn 60 minuten, waarvan je 55 minuten kunt sporten en 5 minuten hebt om de tent na het sporten weer te verlaten voordat de volgende groep komt.

Wij starten binnen enkele dagen met het opzetten van de tent. Houd de website en onze social media goed in de gaten om te zien vanaf wanneer je kunt reserveren. Wij hanteren ruime openingstijden van de tent, zodat het voor iedereen mogelijk is om te komen fitnessen. Werk je nog steeds thuis en kun je jouw tijd flexibel indelen? Kom dan bij voorkeur op rustige tijden sporten.

De openingstijden van de tent zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag                     08.30 – 21.30u

Zaterdag en zondag                       09.00 – 15.00u

Omdat onze deuren nog steeds gesloten moeten blijven zijn de kleedkamers en sanitaire voorzieningen niet beschikbaar. Kom dus in sportkleding naar de club en houd hierbij rekening met het weer. Voor alle activiteiten, zowel het vrije fitness in de tent als de groepslessen buiten, dient er gereserveerd te worden via de Fitnessclub Nederland app of de website (http://portal.fitnessclubnederland.nl). Je kunt vanaf nu 2x vooruit reserveren. Kom je er zelf niet uit? Kom bij voorkeur in de middag bij ons langs met je telefoon, dan helpen we je graag.

Wij hebben gemerkt dat er nog steeds interesse is in onze online lessen, daarom blijven wij voorlopig doorgaan met enkele livelessen op het Facebookkanaal van Fitnessclub Nederland en blijven onze virtuele lessen en individuele work-outs beschikbaar in de app. Lukt het jou dus niet om bij ons te komen sporten maar wil je wel fit blijven? Volg dan één van onze online lessen!

Omdat wij vanaf volgende week weer een volwaardige fitnessruimte en buiten groepslessen aanbieden, zullen wij vanaf de maand juni ook weer een volledige lidmaatschap incasseren. Vanaf juni ontvang je weer fitpoints wanneer je komt trainen. Deze fitpoints worden automatisch verwerkt na afloop van de maand. We vragen geen solidariteitsbijdrage van de leden die een tijdelijke stop hebben lopen.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Wij kijken er naar uit om jullie in de tent te mogen ontvangen!