Nieuw in Fitnessclub Jawi: padel

Vanaf 22 augustus opent Padelclub Nederland naast de locatie in Druten ook haar deuren in Alphen aan Den Rijn. Gevestigd in Fitnessclub Jawi zullen de twee indoorbanen vanaf nu te reserveren zijn.

Het is bijna zover! Vanaf 22 augustus kun je ook padellen bij Fitnessclub Jawi. 

 

Wat is padel voor sport?

Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt gespeeld in een kooi waar ook de wanden onderdeel van het spel zijn. Het is een snelle en verrassende sport waar veel tactiek en spelinzicht bij komt kijken. Toch is de sport is makkelijk op te pakken en valt het bij steeds meer mensen in de smaak. Het is niet voor niks zo’n grote hit. Bij Padelclub Nederland werken wij met standaard blokken van 1,5 uur. Dat betekent dat je altijd een baan voor 1,5 uur reserveert. Zo kun je lekker lang spelen!

 

Abonnementen

Bij Padelclub Nederland is het mogelijk om banen te huren als lid maar ook als niet-lid. Zo kun je een lidmaatschap afsluiten maar ook vrijblijvend een baan huren wanneer dit voor jou uitkomt. Ook kun je ervoor kiezen om een contractbaan af te sluiten. Zo ben je iedere week op een vaste dag verzekerd van een baan. 

Een losse baan is te huren vanaf €35. Voor een abonnement betaal je €35 per maand. Meer informatie omtrent de tarieven vind je hier.

 

Upgrade Fitnessclub Jawi abonnement

Ben je al lid van Fitnessclub Jawi? Dan kun je ook de keuze maken om een upgrade te nemen op jouw fitnessabonnement. Hiervoor betaal je € 14 extra per maand en kun je onbeperkt padellen. Je kunt deze upgrade activeren in de Fitnessclub Nederland app.

 

Rackets en accessoires

Beschik jezelf (nog) niet over het juiste racket en accessoires? Op de club zelf is het mogelijk om deze te huren en binnenkort zal hier ook een webshop in worden geopend waar je de materialen kunt kopen.  

 

Contactgegevens

Wil je graag meer informatie over Padelclub Nederland? Bezoek dan de website.