Nog een weekje en dan weer schaatsen

De laatste week in Livingo-Italië is aangebroken.... en wat een avonturen heb ik beleefd!

Laatste week Italië

Pfoe ik moet zeggen het jaarlijkse hoogtekamp is oprecht ook weer het hoogtekamp. Italië is een prachtig land om te mogen trainen. De laatste tijdritten en lange duurritten op de fiets, voordat wij weer tegen de klok en elkaar mogen racen op het ijs. De zomer is voorbij gevlogen.

Ik heb zoals vele anderen een goede zomer gedraaid. Nu hopen dat ik het goed kan overbrengen. Fysiek ben ik in orde, nu technisch nog ;).

Hoe mijn programma er komend seizoen eruit gaat zien is nog een beetje een vraag teken. Veel marathon liefhebbers vragen altijd of ik meer marathons ga rijden. Het ligt eraan hoe het langebaanschaatsen gaat. Maandag gaan we voor het eerst het ijs weer op en starten mijn trainingen in Heerenveen. Het ijs heb ik toch wel een klein beetje gemist in de zomer.

 

Wielertocht Toyota Botman

Op zondag 23 september a.s. organiseert Toyota Botman (de sponsor van mijn gave auto!) een wielertocht door Westfriesland van ca. 65 km. Samen met Jordy van Workum en Carolien Groot verdelen wij ons in drie groepen.

Helaas kunnen wij per groep maar maximaal 20 deelnemers leiden.. dus geef je nog snel op als je dat nog niet hebt gedaan! De groepen worden op snelheid ingedeeld (28, 30 en 32 km/uur). Ik moet wel zeggen dat het een tocht is voor de geoefende wielrenner.

Je kunt je via info@toyota-botman.nl aanmelden. Zou gaaf zijn als je mee doet! De start is om 09.00 uur.

Zie ik je over twee weken weer? (Of tijdens de wielertocht ;))

Liefs Irene

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.