Op naar het NK afstanden

Na een geslaagd Word Cup weekend in Heerenveen, zijn we alweer bezig voor de volgende wedstrijd!

Puntjes op de i

Op dit moment zit ik met een deel van de ploeg in Inzell (Duitsland). Ja alweer een trainingskamp! Tijdens dit trainingskamp is het de bedoeling op de puntjes op de i te zetten om op ons best te zijn tijdens het NK. Het laatste weekend van december vindt plaats in Thialf.

Zaterdag 29 december schaats ik de 3KM en zondag 30 december de 5KM en de mass start. Het doel van dit weekend is om het beste uit mijzelf te halen en daarmee hopen op een plaatsing voor het WK afstanden in februari. De meeste kans heb ik op de mass start, maar stiekem hoop ik mij ook bij de 3KM of 5KM er tussen te rijden. Wat ik hier voor moet doen is bij de 3KM bij de eerste drie eindigen en bij de 5KM bij de eerste twee.

trainen tijdens de feestdagen

Uitgebreid Kerst vieren zit er dit jaar weer niet in. Tuurlijk ga ik met de familie samen gezellig eten, maar moet er natuurlijk wel op letten. De kerstdagen vallen precies voor het weekend van het NK. Hetzelfde geldt voor Oud en Nieuw. 1 januari hebben wij het NK marathon in Groningen. Waar ik weer mag strijden voor het rood/wit/blauwe pak. Zou het lukken om het voor de 4e keer op rij te winnen?

Ik wens jullie alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Liefs Irene

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.