Open dag 11 september

Is het tijd om weer in beweging te komen? Kom dan zondag 11 september naar onze open dag! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in onze Fitness- en Wellnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past! Schrijf jij je op 11 september direct in tijdens jouw bezoek aan de club of online, dan profiteer je van onze open dag actie! Je betaalt dan geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt 10,- shoptegoed voor onze ledenwebshop!  

Alles onder een dak

Fitness- en Wellnessclub Orange is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd in Alphen aan den Rijn, midden in het Groene Hart. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom maak je gebruik van de professionele apparatuur van Technogym en bespreek je jouw sportdoelen altijd met een fitnesscoach.  

Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Je kunt bij ons terecht voor groepslessen, fitness, functionele training en Aquafit. Daarnaast kun je ook ons saunacentrum bezoeken en ontspannen in één van onze 9 sauna’s, baden of onder de zonnebank. De wellness is onderdeel van jouw fitnessabonnement. Wil je onze wellness bekijken kom dan op 11 september van 9.00 - 10.00 uur naar de rondleiding.

 

Probeer de trainingsmethode Kinesis 

Ken jij de trainingsmethode Kinesis al? Dit is een trainingsmethode die plaatsvindt in een elegante en ontspannende ruimte. Bewegingen voelen ongedwongen en natuurlijk aan dankzij een technologie die het mogelijk maakt de zwaartekracht te overwinnen in een driedimensionale ruimte. Je wordt sterker en energieker. Je lichaam wordt stabieler, gewrichten worden flexibeler en ook je zintuiglijk-lichamelijke waarneming en behendigheid gaan erop vooruit. Nieuwsgierig? Kom naar de open dag en vraag ernaar bij een van onze fitnesscoaches.  

 

Onze succesformule 

Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Bij Fitnessclub Nederland start je daarom altijd met een fitheidstest! Aan de hand van deze resultaten én jouw doelen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens de introductieles. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Vervolgens maken we, als je dat wilt, iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen!  

 

Open dag actie 

We starten de dag van 09.00 – 10.00 met een rondleiding door ons wellnesscentrum, daarnaast is onze fitnessclub van 09.00 -16.00 uur geopend. Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 11 september tussen 09.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen à € 25,-. Daarnaast ontvang je bij jouw inschrijving € 10,- shoptegoed voor onze ledenwebshop! Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven. 

Wil je alvast een gratis proefles boeken of heb je een vraag neem dan nu contact op met de club.