Open dag op 12 september!

 

Wacht je op een goed moment om aan de slag met je sportieve doelen? Kom dan zondag 12 september naar onze open dag! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in onze fitness- en wellnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past. Tijdens de open dag kun je ook een kijkje nemen in de wellness, wij geven rondleidingen tussen 09:00 en 10:30 uur. Wanneer jij je inschrijft tijdens de open dag op 12 september profiteer je van onze open dag actie. Je betaalt dan namelijk geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt € 10,-  shoptegoed om te besteden in onze ledenwebshop.

Sporten tijdens corona

In onze fitnessclub nemen wij nog altijd verschillende maatregelen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte vind je desinfectiedoekjes om de fitnessapparatuur na gebruik schoon te maken. Ook de groepslessenzaal is ingericht om te sporten op 1,5 meter.

Verbeter je weerstand door regelmatig te sporten

Sporten is niet alleen gezond maar draagt ook bij aan een goede weerstand. Een goede weerstand is, helemaal in deze tijd, van groot belang. Door regelmatig te sporten en te bewegen kun je je weerstand vergroten, zodat je minder vatbaar bent voor virussen en infecties. Onze fitnesscoaches helpen jou graag met het bereiken en behouden van een sportieve levensstijl.

 

Onze succesformule

We bieden onze nieuwe leden vrijblijvend een gratis fitheidstest aan. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

 

Wellness

Een moment van rust, even niets aan je hoofd. Een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Daarvoor ben je bij Fitness- en Wellnessclub Orange ook op de juiste plek. Naast de fitness en groepslessen beschikken wij over een middelgroot saunacentrum met 9 sauna’s, een zwembad en whirlpool. Onze leden kunnen onbeperkt gebruik maken van de wellnessfaciliteiten.

 

Open dag actie

Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 12 september tussen 09.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. Daarnaast ontvang je bij jouw inschrijving € 10,-  shoptegoed om te besteden in onze ledenwebshop! Om te profiteren van deze open dag actie kun je ook de hele dag via de website inschrijven.