Reserveren voor de fitness verplicht vanaf 16 oktober

In verband met de nieuwe coronamaatregelen en om de veiligheid van onze sporters en collega’s te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt om verdere acties te ondernemen. Zojuist is er besloten om over te stappen op het verplicht reserveren voor alle leden. Dit houdt in dat leden vanaf vrijdag 16 oktober niet meer door het poortje kunnen zonder reservering. Niet alleen voor groepslessen, maar ook voor de fitness moet gereserveerd worden.

Je kunt reserveren voor één uur fitness. Reserveren voor de fitness of een groepsles kan eenvoudig via de Fitnessclub Nederland app of de website (http://portal.fitnessclubnederland.nl). Om iedereen een kans te geven kun je slechts twee keer vooruit reserveren. Kom je er zelf niet uit? Kom bij voorkeur in de middag bij ons langs met je telefoon, dan helpen we je graag.

Wanneer je niet gereserveerd hebt, maar er nog wel plek vrij is in het huidige blok, dan kun je via de tablet alsnog handmatig reserveren en naar binnen.

Let op: omdat onze kleedkamers gesloten zijn dien je in sportkleding onze fitnessclub binnen te komen en te verlaten. Zolang de kleedkamers gesloten zijn kun je je sporttas naar de fitnessruimte meenemen.

Wij willen je bedanken voor je begrip en hopen je snel weer in onze fitnessclub te mogen ontvangen. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties dan horen wij dat graag. Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar.