SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. 

Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop voor Hoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. 

Wij, het team van Fitnessclub Alphen aan den Rijn, gaan van 16 tot 17 mei 2020 meelopen met SamenLoop voor Hoop om geld in te zamelen voor KWF. Dit doen wij door met een team 24 uur te wandelen in Park Rijnstroom. 

Voor dit fantastische evenement zoeken wij wandelaars die in het weekend van 16 op 17 mei voor één of twee uurtjes met ons mee willen lopen. Lijkt dit je leuk, kom dan bij de receptie langs voor meer informatie en geef je op!

Het komende half jaar staat voor ons als team ook in het teken van SamenLoop voor Hoop. Wij gaan verschillende activiteiten organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. 

Houd de posters in de fitnessclub, onze Facebook en Instagram pagina's in de gaten voor alle activiteiten. 

 

Lees hier alles over SamenLoop voor Hoop.