"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder

Spannende tijden

Het is weer dinsdag, tijd voor een nieuwe blog! Alleen deze blog zal iets korter zijn dan je van me verwacht. Er gebeurt momenteel een hele hoop, maar veel is nog geheim ;) Deze updates zullen jullie in een latere blog te lezen krijgen!

Er ligt weer ijs!

Gelukkig kan ik jullie wel vertellen dat ik onwijs blij ben dat er weer ijs ligt! Voor de meeste waarschijnlijk niet te geloven, maar zodra er weer ijs op de baan ligt, is mijn seizoen weer begonnen. Hoewel ik natuurlijk ook van de zon houdt, houd ik nog meer van schaatsen. En dat kan weer op echt ijs. Ik ben begonnen met trainingen in Heerenveen en Duitsland. Waar ik zowel gewone trainingen heb gehad, als een trainingskamp. Hierdoor ben ik me volledig aan het voorbereiden op komend seizoen, want we gaan weer voor de winst.

Afgelopen weken heb ik een aantal trainingswedstrijden gehad en ook een mass start gereden. Deze wedstrijden en mass start zijn puur voor jezelf. Je kijkt hoe je dit seizoen ervoor staat en het is ook fijn om even te kijken hoe de concurrentie het nu doet. De mass start vond ik het meest spannend. Dit is de wedstrijd waar voor mij veel om draait. Ondanks dat het een trainingswedstrijd was, kon ik toch even goed kijken hoe de concurrentie nu de mass start deed. De eerste heb ik al in m’n zak, want ik heb hem gewonnen.

 

De eerste planning

Zaterdag 20 oktober begint voor mij écht het seizoen. Dan schaats ik de eerste marathon in Amsterdam. Spannend, maar ik heb er onwijs veel zin in. 

Tot de volgende blog, met hopelijk spannende updates!

 

Liefs Irene

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.

Gratis proefles

Nieuwste blog

Wat doet Irene Schouten ter ontspanning?

Irene Schouten

De kans is groot dat ik nu in de minderheid ben, maar de sauna is absoluut niet mijn favoriete plek om te ontspannen. Ik ben niet echt een type voor een dagje spa of sauna. Ik word daar een beetje onrustig van en in de sauna krijg ik snel een benauwd gevoel. Dat vind ik gewoon niet fijn. Terwijl het juist erg goed is voor sporters, dus dat is wel jammer dat ik het niet als prettig ervaar.

 

Lees verder