Terugblik op 5 fantastische jaren met Irene Schouten

De afgelopen 5 sponsor jaren hebben wij een prachtige samenwerking met Irene Schouten gehad. We hebben haar kunnen ondersteunen vanaf het begin van haar carrière en hebben van dichtbij meegemaakt hoe Irene het tot de Olympische Spelen heeft geschopt. Na deze mooie jaren als sponsor gaat Irene Schouten verder met haar carrière en zullen wij haar in de toekomst vanaf de zijlijn blijven volgen. De komende periode gaan wij samenwerkingen aan met nieuwe, jonge sporttalenten en zullen wij hen ondersteunen in hun sportcarrière, zoals we dat destijds ook bij Irene hebben gedaan.

 

De samenwerking afgelopen 5 jaar

De foto bij dit blog was de eerste foto die Irene Schouten ons 5 jaar geleden bij het begin van de samenwerking stuurde. Afgelopen 5 jaar hebben wij Irene als sporttalent binnen zien komen en als groots topsporter weg zien gaan. Hier zijn wij als sponsor ontzettend trots op. Irene is een nuchtere West-Fries die met haar beide benen op de grond is blijven staan. Dit heeft ze altijd gedaan. Ondanks dat er heel veel om haar heen gebeurde is Irene zichzelf gebleven, dit is een groot compliment waard.

De afgelopen jaren heb je alles over Irene kunnen lezen via onze website en hebben wij door middel van de blogs een kijkje gegeven in haar carrière.

 

Irene motiveerde de clubs

In het begin van Irene haar carrière was ze erg goed op de massastart. Ze heeft in de loop van der tijd ook het lange baan schaatsen erbij gedaan. Het jaar voor de Olympische Spelen heeft ze hier alle afstanden op gewonnen en dat met een Olympisch jaar in het verschiet!

Irene motiveerde de leden van de clubs enorm. Ze is naast een topsporter ook een ontzettend familiemens. Er moest gezorgd worden voor het gezin, Irene haar moeder is ziek. Samen met de familie hebben ze besloten dat Irene zich op de topsport kon focussen en dat haar familieleden voor haar moeder gingen zorgen.

Voorheen zaten Irene Schouten en haar broer Simon Schouten in dezelfde ploeg. Ze gingen vaak samen naar trainingen en schaatste beide op topniveau. Een aantal jaar geleden is Simon gestopt met het schaatsen op topniveau.

In het laatste jaar heeft Irene zich opgemaakt voor de Olympische Spelen. Hierin heeft ze een prachtige presentatie laten zien. Wij hebben ontzettend genoten van Irene en zijn trots dat Irene in de laatste maand nog 4 presentaties heeft gegeven bij ons op de clubs. Ze is een voorbeeld voor velen en wij zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen 5 jaar een trotse sponsor mochten zijn!

 

Einde samenwerking

We kijken terug op een mooie tijd met Irene Schouten en wensen haar heel veel geluk met het verdere verloop van haar carrière. Vanaf heden gaan wij ons inzetten voor nieuwe jonge sporttalenten. Wij volgen hun mooie ambities, dromen en prestaties op de voet! 

Irene, enorm bedankt voor de mooie jaren en heel veel succes in de toekomst.