Update Orange Wellness

Vanaf 1 oktober gaat Orange Wellness verder onder de naam Fitness- en Wellnessclub Orange. Lees hier welke wijzigingen wij doorvoeren. 

Zoals je weet heeft het coronavirus en de daaropvolgende maatregelen een grote impact gehad op de fitnessbranche. 15 maart jl. kregen wij het bericht dat alle fitnessclubs hun deuren moesten sluiten. In de coronaperiode is Orange Wellness overgenomen door Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental clubs verspreid door Nederland. Na de heropening op 1 juli hebben wij geprobeerd om zo snel mogelijk weer op te starten. De coronamaatregelen, de overname en de wisselingen in personeel hebben ervoor gezorgd dat het opstarten wat langer heeft geduurd.  

Inmiddels hebben wij geconstateerd dat er een aantal processen zijn binnen de fitnessclub die geoptimaliseerd kunnen worden. Op korte termijn zullen wij daarom een aantal wijzigingen doorvoeren. Deze wijzigingen zijn als volgt:

Wijzigingen fitness en groepslessen

Wij streven vanaf nu naar een goede bezetting op de fitnessvloer. Zo kunnen wij jullie weer de aandacht geven die jullie gewend zijn. Karin Zandstra zal vanaf nu de groepslessen gaan coördineren en daarnaast hebben we ook een nieuwe teamleider aangesteld: Tyronne.

De aquafit komt terug op het rooster bij voldoende belangstelling. Gezien de coronamaatregelen mogen er slechts 8 personen tegelijkertijd aan deelnemen. Wanneer je hieraan deel wilt nemen, kun je een upsell op je abonnement nemen van € 10 per maand. Binnen enkele dagen stappen we over op een nieuw systeem, welke het weer mogelijk maakt om je sleutel op te waarderen.

De groepslessen hebben, als gevolg van corona, nog altijd een kleinere bezetting. Wij weten dat dit tot gevolg heeft dat niet iedereen de gewenste groepslessen kan volgen. Daarom hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de groepslessenzaal te vergroten, wat heeft geresulteerd in een nieuwe maximale groepsgrootte van 21 personen. Ook zijn we bezig met uitbreiding van de lessen op het lesrooster, zowel in de groepslessenzaal als in de spinningzaal en zijn we in gesprek met nieuwe enthousiaste instructeurs die bij ons willen lesgeven. Daarnaast hebben we een nieuwe indeling gemaakt van de fitnesszaal zodat er minder fitnessapparatuur afgeplakt is. Dit zorgt ervoor dat er meer mensen tegelijkertijd kunnen sporten; uiteraard wel binnen de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving. We vragen je om ook zelf ook rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Wijzigingen sauna

We worden een club voor leden. De verkoop van een los sauna entree en de 10 badenkaart stopt. Ben je in het bezig van een 10 badenkaart, dan heb je tot 1 januari 2021 de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken. Je kunt ook een abonnement afsluiten en het tegoed van de kaarten in mindering brengen op het abonnement. In verband met corona zijn er geen opgietingen tot 1 januari. Tegen die tijd zullen we opnieuw de mogelijkheden bekijken. Vanaf 1 oktober is het weekschema van de sauna is als volgt:

 

Maandag

Damesdag, gehele sauna + horeca geopend (voor leden en daggasten*)

Dinsdag & woensdag

Saunaplein 1 geopend (alleen voor leden) + horeca geopend (10:00 – 12:00 uur)

Donderdag t/m zondag

Gehele sauna + horeca geopend (voor leden en daggasten*)

 *Daggasten zijn welkom tot 1 januari 2021

 

 

 


Naamswijziging

Vanaf 1 oktober gaat Orange Wellness verder onder de naam Fitness- en Wellnessclub Orange. De abonnementen blijven hetzelfde. Fitness- en Wellnessclub Orange wordt onderdeel van Fitnessclub Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties dan horen wij dat graag.