Open dag

Profiteer van onze open dag actie

Word lid

betaal geen inschrijfgeld (t.w.v. € 25,-)

en ontvang € 10,- om te besteden in onze ledenwebshop

 

Lees verder

Vacature: fitnesscoach

Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gediplomeerde Fitnesscoach. Het gaat om een functie van 18 uur per week.

Als fitnesscoach bij Fitnessclub Tiel werk je samen in een klein enthousiast team en inspireer, motiveer en begeleid je onze leden zodat ze met een goed gevoel de deur uitgaan. Wij zijn op zoek naar een fitnesscoach die op de maandagavond, vrijdagavond en 1 dag in het weekend onze leden kan begeleiden.

Wie zijn wij?

Fitnessclub Tiel is onderdeel van Fitnessclub Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

Wat verwachten we verder van jou?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je hebt gevoel voor humor en bent spontaan en communicatief vaardig.

Opleiding:
Minimaal MBO Sport en bewegen/Cios niv. 4, Fitnesstrainer A en/of aantoonbare werkervaring/kennis.

Heb je interesse of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Solliciteer dan snel! Stuur jouw motivatie en cv naar Sander Kapel, sander@fitnessclubnederland.nl.