Van de sneeuw naar de zon

Zooo, heerlijk om de zon even op te zoeken. Ik merk dat ik hier echt beter van word. 

Afgelopen woensdag vlogen wij naar Tenerife.

Elke keer valt de reis weer tegen. Dan denk ik Spanje... dat is niet zo ver, maar vliegen naar de Canarische Eilanden duurt natuurlijk flink langer dan een vlucht naar Barcelona. Ik was nog erg moe van de reisdagen ervoor, dus kon gelukkig wel even slapen. 

De eerste dag deden we nog rustig aan.

We moesten ook weer even wennen aan het tijdverschil met Canada. Maar mijn jetlag verdween snel, mijn energie groeide en vanaf de tweede dag kon er weer hard getraind worden. 

Ondertussen schaatst onze ploeg overal ter wereld.

Of het nou de World cup in Salt Lake City is of de marathon in Deventer, we volgen het op de voet. Natuurlijk zijn we nieuwsgierig en het is een mooi tijdverdrijf. Er is hier, naast hard trainen in de zon, weinig te doen.

De warmte hier is heerlijk, maar toch...

Wanneer ik op de fiets lekker van het zonnetje geniet, denk ik aan schaatsen. Dat doe ik nu eenmaal het liefste. Ik kijk nu al uit naar woensdag. Dan gaan wij direct door naar Inzell in Duitsland om de puntjes op de i te zetten voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi. 

Volgende week is weer spannend voor mij.

De bondscoach maakt 18 december bekend welke rijd(st)er er sowieso naar de Spelen mag voor de Mass Start. Op de Olympische Spelen mogen twee dames en twee heren rijden. De bondscoach wijst iemand aan. De nummer twee is afhankelijk van de langebaanprestaties tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi. Ik ben benieuwd!

Tot volgende week, dan weet ik meer!

Liefs, Irene

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.