Voorbereid de zonnebank in!

Wil jij lekker ontspannen onder de zonnebank? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent. Wij hebben 5 tips die jou helpen met het succesvol ontspannen onder de zonnebank. 

 

TIP 1: BESCHERM JE OGEN MET EEN UV BRIL

Het is belangrijk om beschermd de zonnebank in te gaan. Om ervoor te zorgen dat er geen UVA licht in je ogen komt is het belangrijk om een speciaal UV-zonnebank brilletje te dragen. Deze brillen zorgen ervoor dat er geen UVA licht doorgelaten wordt. Wij raden aan om een UV-bril te dragen zodat jij veiliger kunt bruinen onder de zonnebank.

 

TIP 2: STEL EEN ZONNEBANKKUUR SAMEN EN BOUW DEZE LANGZAAM OP

Als je succesvol de zonnebank wil bezoeken dan is het goed inzichtelijk te maken wat past bij jouw huidtype. Er zijn 4 huidtypen. Deze variëren van huidtype 1: je wordt niet snel bruin en verbrand snel, tot huidtype 4: je verbrand bijna nooit en wordt snel bruin. Als je weet waar jouw huidtype onder valt kun je een zonnebankkuur samenstellen. Bouw deze vervolgens langzaam op om jouw gewenste zonnebankresultaten te behalen.

 

TIP 3: SCRUB JE LICHAAM VOOR EEN ZONNEBANKBEZOEK

Door je lichaam voor een zonnebankbezoek te scrubben zorg je ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Dit heeft als voordeel dat je huid zacht en egaal wordt en de gewenste zonnebankkleur eerder zichtbaar is.

 

TIP 4: GEBRUIK EEN ZONNEBRANDCRÈME

Bescherm je huid tegen de zonnestralen met een zonnebrandcrème. Door zonnebrandcrème te smeren voor een zonnebankbezoek voorkom je dat jouw huid snel verouderd en verklein je de kans op huidkanker. Er zijn speciale zonnebrandcrèmes voor de zonnebank. Probeer de juiste crème te vinden die bij jou past.

 

TIP 5: WEES GEDULDIG MET HET RESULTAAT

Wanneer je de zonnebank voor het eerst bezoekt is het belangrijk om te beseffen dat je niet per se direct na een bezoek al resultaat ziet. Het kan even duren voordat je de resultaten van de zonnebank ziet. Wees daarom geduldig met het behalen van het gewenste resultaat. En een extra tip: maak je zonnebank sessies niet te lang en bouw het rustig op.

 

BEZOEK DE ZONNEBANK IN ONZE CLUB

Wil jij de zonnebank bij ons op de club bezoeken en heb jij nog vragen over de zonnebank? Vraag ons gerust. Wij helpen jou met het succesvol gebruiken van de zonnebank.