Wat doet Irene Schouten ter ontspanning?

De kans is groot dat ik nu in de minderheid ben, maar de sauna is absoluut niet mijn favoriete plek om te ontspannen. Ik ben niet echt een type voor een dagje spa of sauna. Ik word daar een beetje onrustig van en in de sauna krijg ik snel een benauwd gevoel. Dat vind ik gewoon niet fijn. Terwijl het juist erg goed is voor sporters, dus dat is wel jammer dat ik het niet als prettig ervaar.

 

Liever sporten

Wat ik dan wel graag doe ter ontspanning? Sporten! Dan niet tijdens mijn trainingen of wedstrijden, maar op vakantie. Dan vind ik het echt heerlijk. Helaas is dat dus niet heel vaak. Ik zou ook graag eens willen squashen, maar omdat ik zo fanatiek ben kan ik dat beter niet proberen. Als ik namelijk één keer met mijn voet dubbelklap heb ik een groot probleem. Wie weet een leuke sport om later te proberen.

 

Yoga

Af en toe doe ik wel mee met een lesje yoga bij de Fitnessclub. Dat is goed voor je lichaam en geest, al moet ik toegeven dat ik het soms behoorlijk zwaar vind. Maar wel goed om je volledig op de bewegingen van je lichaam en je ademhaling te richten. En ik ga weleens onder de zonnebank, ook bij de Fitnessclub. Dit is eerlijk gezegd niet voor de ontspanning, maar zodat ik een lekker kleurtje in mijn gezicht houd. Ik ga dan vaak ook maar tien minuutjes of een kwartiertje. Dus ideaal dat ik dit bij de Fitnessclub met fitnessen kan combineren.  

 

Het kwam misschien niet helemaal als een verrassing dat ik toch voor sporten kies ter ontspanning. Wat doe jij het liefst om te ontspannen? 

Tot de volgende keer.

Liefs, Irene

 

ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Leuk als je reageert!

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.