Benieuwd naar de favoriete vakantiebestemming van Irene Schouten? Je leest het in haar nieuwe blog!

Wat is jullie favoriete vakantiebestemming?

De eerste delen van Nederland hebben vanaf deze week officieel zomervakantie. Mensen gaan massaal op vakantie en ik ook!

Mallorca staat hoog op mijn lijstje

Op dit moment schrijf ik mijn blog voor Fitnessclub Nederland vanuit Mallorca. Samen met Dirk-Jan zijn we een lang weekendje naar de zon. Mallorca is voor mij echt een fijne plek! Je hebt geen lange vlucht en je voelt echt wel dat je op vakantie bent. Daarnaast kan je er ook van alles doen wat ik echt leuk vindt én het is lekker rustig. We kunnen onze eigen tijd inplannen en hebben geen afspraken.

Optimaal om te trainen

Ik ben dan nu wel op vakantie, maar als topsporter train ik elke dag. Mallorca is optimaal om te trainen. Ik heb dan ook mijn eigen fiets meegenomen. Voor het fietsen heb je meer dan genoeg keuze: je kunt vlak fietsen, je kunt heuvels meepakken maar je kunt ook de bergen in. De wegen zijn goed en de temperatuur is aangenaam. Ook hebben de automobilisten respect voor de wielrenners. Erg fijn!
Ik hou ook van watersport: suppen, windsurfen, kitesurfen en snorkelen. Het kan hier allemaal!

Typische toerist

Naast het trainen kan je hier ook optimaal ontspannen! Ook hangen Dirk-Jan en ik de toerist uit en gaan we op pad om de stad te bekijken. Gister hebben wij scooters gehuurd en zijn we naar Palma gegaan. Hier hebben wij heerlijk tapas gegeten.
Ik fiets veel op Mallorca, maar daardoor kom je ook op plekken wat je normaal niet zou zien als je op vakantie bent. Zo fiets ik vaak langs bergen en velden met olijven, druiven en mandarijnen! Ik geniet nog even van mijn laatste dagen hier.

Tot over twee weken!

Liefs, Irene

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.