Wij gaan trouwen

Al 2 weken leef ik in een soort bubbel. Aangezien het een van mijn dromen is om te trouwen met Dirkjan, heeft hij mij 2 weken geleden ten huwelijk gevraagd. De laatste maanden zei hij al wel eens, ik zou ook wel graag willen trouwen. Dus ik dacht bij elke speciale gelegenheid: ‘Nu gaat hij het vragen!’ En toch gebeurde het heel onverwacht. Daarvoor had hij ook nog eens netjes gevraagd aan mijn vader of hij met mij mocht trouwen.

3 jaar samen

Dirkjan en ik zijn nu 3 jaar samen. Daarvoor kende wij elkaar al, maar meer van gezicht (hij was bij mij natuurlijk al wel opgevallen). In de zomer van 2017 kwamen wij echt met elkaar in contact waarbij de vonk direct oversloeg.

Het aanzoek

Dirkjan had het al regelmatig over trouwen, maar toch was het een verrassing. Het was maandagavond en hij vroeg of we nog even gingen zwemmen bij het IJsselmeer. We gingen naar ons plekkie, waar we vaak samen komen en daar vroeg hij mij ten huwelijk. Natuurlijk zei ik direct ja. Ik was zo enthousiast dat we direct naar mijn moeder zijn gegaan. Mijn vader was op dat moment daar en zo konden we het ze tegelijk vertellen. Mijn moeder kon het niet geloven, het moet nog even landen. Binnenkort ga ik met mijn moeder, zus en schoonmoeder jurken passen. Ik hoop dat het besef bij haar dan komt.

De bruiloft

Ondanks dat het aanzoek nog vers is, ben ik al bezig om van alles te regelen. Wij willen in de zomer van 2021 trouwen, maar door het coronavirus zit heel 2021 ook al bijna vol. Zowel de locaties, fotografen als bands zijn schaars. Daarnaast vind ik het fijn als ik mij in de winter volledig kan focussen op het ijs. Wij kijken met veel plezier uit naar deze mooie dag!

Tot snel.

Liefs,

Irene

Andere blogs van Irene

-
-

Irene Schouten

Na mijn bronzen medaille van de Olympische Spelen 2018 ga ik door met bloggen. Meters maken en letters schrijven om jullie elke week een kijkje te geven in mijn dagelijks leven als topsporter én als mens. Want ik ben ook gewoon Irene en er is meer dan sport alleen.