Wijziging fitness en wellness

Per 1 januari 2023 worden de fitness en de wellness van elkaar losgetrokken. De wellness wordt overgenomen door onze partner Aqua Vita Wellness. We vertellen je hierbij graag wat dat voor jou betekent.

Sinds de overname van Orange Wellness door Fitnessclub Nederland krijgen wij geregeld vragen over de toekomst van de wellness. Fitnessclub Nederland is immers een aanbieder van voornamelijk fitnessactiviteiten. Met dit bericht willen wij aankondigen dat er een besluit is genomen: de wellness wordt met ingang van 1 januari 2023 overgenomen door onze partner Aqua Vita Wellness. Aqua Vita is een kleinschalige wellness-aanbieder met enkele vestigingen in Midden-Nederland, waar wij op meerdere locaties mee samenwerken. Graag vertellen we je hierbij wat dat voor jou betekent.

Nieuwe app

De app gaat veranderen Dit najaar stappen wij over naar een nieuwe app: de Fitnessclub Nederland-app. In de Fitnessclub Nederland-app kan je heel eenvoudig jouw abonnement inzien, wijzigen of pauzeren (bij een jaarabonnement). Ook met deze app heb je toegang tot onze webshop, waar je jouw Fitpoints inwisselt voor leuke extra’s! Zodra de app volledig is ingericht, ontvangen alle leden een mail met instructies en inloggegevens.

 

Abonnementen

Vanaf 1 januari valt het gebruik van de wellness niet meer onder de fitnessabonnementen. Heb jij een fitnessabonnement en wil je onbeperkt gebruik maken van de wellness? Via de Fitnessclub Nederland-app kun jij vanaf januari de upgrade onbeperkt wellness toevoegen aan jouw abonnement. De kosten van de upgrade bedragen € 15,00 per maand en de upgrade is maandelijks opzegbaar. Met de upgrade onbeperkt wellness is het ook mogelijk om deel te nemen aan de groepsles aquafit.

 

Maak jij alleen gebruik van de wellness? Vanaf 1 januari is het ook mogelijk om een wellness-abonnement bij Aqua Vita af te sluiten. De kosten van een abonnement onbeperkt wellness bedragen € 43,00 per maand. Met een wellness-abonnement kun je recreatief zwemmen, gebruik maken van de wellness-faciliteiten en/of deelnemen aan de groepsles aquafit.

Een volledig overzicht van de abonnementen en tarieven voor 2023 kun je hier vinden.

 

Sluiting horeca en uitbreiding fitness

Met ingang van 1 december sluit onze huidige horecagelegenheid. Indien je nog tegoed op je ledenpas hebt, adviseren wij dit voor 1 december op te maken. Op de plek van de horecagelegenheid komt een gezellige lounge met selfservice automaten. Daarnaast zal het restaurantgedeelte worden verbouwd en worden betrokken bij de fitnesszaal. Dit betekent dat we de fitness flink uitbreiden, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan voor jouw workouts! Tijdens de verbouwing zullen zowel de fitness als de wellness open blijven.

 

Damesdag en openstelling saunapleinen

De exclusieve damesdag op maandag komt per 1 januari te vervallen. Hiervoor in de plaats zullen er momenten komen waarop in badkleding gebruik kan worden gemaakt van de wellness. Daarnaast wijzigt de openstelling van de saunapleinen. Saunaplein 2 zal standaard geopend zijn en saunaplein 1 op wisselende momenten in de week. De exacte openingstijden van de saunapleinen zullen we later bekend maken.

 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust op de club. Onze fitnesscoaches staan voor je klaar!