word nu lid en betaal geen inschrijfgeld!

De deuren van onze clubs zijn weer geopend en dat betekent dat wij jou weer mogen verwelkomen in de fitness en de groepslessen! Ons team staat klaar om je te ontvangen en zij kunnen niet wachten om jou te helpen met het behalen van je sportdoelen. Dit willen we graag met je vieren middels een leuke actie: schrijf je nu in en krijg jouw inschrijfgeld t.w.v. €25 gratis!

Divers sportaanbod

Wij verwelkomen je graag in de fitnessclub en bieden je diverse mogelijkheden. Zo hebben we een mooie fitnessruimte met de beste apparatuur, maar ook een leuk en divers aanbod aan groepslessen. Er is voor eider wat wils! Bij ons kun je terecht om te werken aan jouw conditie, te ontspannen en vooral veel plezier te beleven aan het sporten. Voor iedereen tussen de 14 en 99 jaar is er een training op maat. Onze coaches staan klaar om jou te begeleiden. Dankzij de vele faciliteiten in de club kun jij sporten op de manier zoals jij dat wil.

Onze succesmethode

Om successen te behalen gaan wij van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen! 

Gratis proefles?

Wil je eerste een gratis proefles? Dan kan dat bij ons. Wij vinden het belangrijk dat onze leden kunnen sporten in een vertrouwde omgeving. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende introductie- of proefles. Ben je al overtuigd? Schrijf je dan nu in en profiteer van onze actie: geen inschrijfgeld t.w.v. €25!

Kom jij lekker sporten en fit worden bij ons? Tot snel in de fitnessclub!