Step instructeur (oproepbasis en/of zondag)

Fitness- en Wellnessclub Orange is op zoek naar een stepinstructeur die op zondag en/of op oproepbasis beschikbaar is. Ben jij sportief en een echte aanpakker? En lijkt het je leuk om onze leden alle ins en outs van steps te leren? Dan ben jij de step instructeur die we zoeken!

Fitness- en Wellnessclub Orange is een fitnessclub met middelgroot saunacentrum in Alphen aan den Rijn. De club onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: voor jou dichtbij.

Jij hebt:

  • Ervaring in de fitnessbranche en/of steps.

Jij bent:

  • Flexibel;
  • goed in zelfstandig werken;
  • Sociaal vaardig.

Wat verwachten we verder van jou?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag leden alle ins en outs van steps bij te brengen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen en jij slaagt erin sporters op hun gemak te laten voelen. Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief met foto en cv naar larissa@fitnessclubnederland.nl. 

 

''Ik vind het leuk om samen met mensen te bedenken wat zij eraan kunnen doen om hun doel te behalen''

Ben, Fitnesscoach Orange
Lees verder
 

''Ik haal mijn energie uit de vooruitgang die je ziet bij mensen en het leuke sociale contact.''

Birgit, Junior Teamleider De Schildkamp
Lees verder