Spinning-instructeur/instructrice

Fitnessclub Aerofit is op zoek naar een spinning-instructeur voor op de zaterdagochtend en voor inval. Ben jij sportief en een echte aanpakker? Lijkt het je leuk om onze leden uit te dagen en het uiterste in ze naar boven te halen? Dan ben jij de spinning-instructeur die we zoeken!

Fitnessclub Aerofit is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: voor jou dichtbij.

 

Jij hebt:

  • Ervaring in de fitnessbranche en/of spinning
  • Ervaring in het geven van groepslessen

Jij bent:

  • Sociaal vaardig
  • Zelfstandig
  • Representatief

 

Wat verwachten we verder van jou?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag om onze leden alle ins en outs van spinning bij te brengen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen op de personen die deelnemen aan jouw groepslessen en daarnaast slaag jij erin de sporters zich op hun gemak te laten voelen.

 

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel en mail naar aerofit@fitnessclubnederland.nl En wie weet zien we je snel!

 

 

''Durf eens uit je comfort zone te stappen, dat heeft mij ook gebracht waar ik nu sta!''

Jordy, Fitnesscoach Vught
Lees verder
 

''Als je ziet dat de leden vooruit gaan door jouw schema dan is dat natuurlijk heel leuk om te horen!''

Lieneke, Teamleider Fitness
Lees verder