Spinning-instructeur

Fitnessclub De Bloesem is op zoek naar een spinning-instructeur op zaterdag van 09.15 - 10.15 uur en donderdag van 20.00 - 21.00 uur. Ben jij sportief en een echte aanpakker? En lijkt het je leuk om onze leden alle ins en outs van spinning leren? Dan ben jij de spinning-instructeur die we zoeken!

Fitnessclub De Bloesem is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: voor jou dichtbij.

Heb jij:

  • Ervaring in de fitnessbranche en/of spinning.

Ben jij:

  • Sociaal vaardig.

Wat verwachten we verder van jou?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag leden alle ins en outs van spinning bij te brengen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen en jij slaagt erin sporters op hun gemak te laten voelen. Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar thomas@fitnessclubnederland.nl

 

''Ik haal mijn energie uit de vooruitgang die je ziet bij mensen en het leuke sociale contact.''

Birgit, Junior Teamleider De Schildkamp
Lees verder