Yoga instructrice donderdagochtend

Fitnessclub De Bloesem is op zoek naar een yoga instructeur/instructrice op donderdagochtend van 10.00 - 11.00 uur. Is het jouw passie om mensen tot rust en in balans te brengen? Ben jij zorgzaam en relaxed? En lijkt het je leuk om bij Fitnessclub De Bloesem te werken? Dan ben jij de yoga instructeur/instructrice die we zoeken!

Fitnessclub De Bloesem in Wognum is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: voor jou dichtbij.

Heb jij:

  • Ervaring in de fitness branche.
  • Ervaring met het geven van yogalessen.

Vaardigheden:

  • Zelfstandig werken;
  • Sociaal vaardig.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan en om mensen te motiveren en ondersteunen tijdens het tot rust komen en in balans raken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar maarten@fitnessclubnederland.nl

 

''Ik vind momenten waarin ik een connectie kan aangaan met een sporter geweldig!''

Maarten, Operationeel Teamleider
Lees verder
 

''Ik haal mijn energie uit de vooruitgang die je ziet bij mensen en het leuke sociale contact.''

Birgit, Junior Teamleider De Schildkamp
Lees verder