Groepslesinstructeur X-Core Jawi

Alphen aan den Rijn
Vrijdagochtend 09:00-10:00 uur

Wij vragen:

  • Sociaal vaardig
  • Ervaring in het geven van groepslessen
  • je kunt zelfstandig werken

Wij bieden:

  • Leuke sportieve collega's
  • Passend salaris
  • Gratis sportabonnement

Fitnessclub Jawi

Fitnessclub Jawi is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen.

Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

Wie zoeken wij?

Fitnessclub Jawi is per 1 september op zoek naar een enthousiaste X-Core instructeur voor op de vrijdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur. Als X-Core instructeur bij Fitnessclub Jawi werk je samen in een enthousiast team en inspireer, motiveer en begeleid je onze leden zodat ze met een goed gevoel de deur uitgaan.

Wat is X-Core?

Tijdens deze ultieme core (rug/buik) work-out train je het hele lichaam. Het zorgt voor een betere conditie, sterkere spieren en je verbrandt veel calorie├źn. Deze groepsles is ideaal voor het werken aan je sixpack en het helpt je met afvallen.

Met deze work-out train je met een speciaal ontworpen X-Core-trainer, dat is een buis gevuld met een bewegende massa en zorgt er voor dat je constant je core aanspant. X-Core is een effectieve groepsles met veel power en plezier.

Word jij onze nieuwe collega?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer nu

Ontdek Fitnessclub Jawi

Geïnteresseerd?
Stuur ons je sollicitatie!

Versturen