Weekendhulp Fitnesscoach

Fitnessclub Tiel is op zoek naar een weekendhulp fitnesscoach. Weet jij van aanpakken? Houd jij van sporten en mensen helpen? En lijkt het je leuk om bij Fitnessclub Tiel te werken? Dan ben jij de weekendhulp die we zoeken!

Fitnessclub Tiel is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

Als Weekendhulp fitnesscoach motiveer en ondersteun je onze leden met het behalen van hun doelstellingen. Daarnaast geef je als fitnesscoach small groep trainingen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen en jij slaagt erin sporters op hun gemak te laten voelen.

Heb jij:

  • affiniteit met de fitness branche (mogelijkheid tot het volgen van een opleiding bij Fitnessclub Tiel).

Vaardigheden:

  • Zelfstandig werken;
  • Sociaal vaardig.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig en je bent op vrijdag, zaterdag en of zondag beschikbaar. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan en om mensen te motiveren en ondersteunen in hun weg naar een gezonde levensstijl? Stuur dan je motivatie naar Priscilla@fitnessclubnederland.nl

 

''Ik vind het leuk om samen met mensen te bedenken wat zij eraan kunnen doen om hun doel te behalen''

Ben, Fitnesscoach Orange
Lees verder
 

''Ik haal mijn energie uit de vooruitgang die je ziet bij mensen en het leuke sociale contact.''

Birgit, Junior Teamleider De Schildkamp
Lees verder