Interieurverzorger

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een bijdrage levert aan de uitstraling van onze diverse ruimtes? Bij Fitnessclub Vught zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste interieurverzorger voor 20 á 25 uur in de week. Als interieurverzorger zorg je ervoor dat de fitness en het overige interieur er op zijn allerbest uitzien. Je hebt oog voor detail, pakt dingen zelfstandig op en bent daarnaast sociaal in de omgang.

 

Meer over Fitnessclub Nederland

Fitnessclub Vught is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

 Wat bieden we jou?

  • Werktijden in overleg, jouw werkdag start in ieder geval om 6:30 uur. Tot hoe laat jouw werkdag duurt, overleggen we eerst samen.
  • Een gratis sportabonnement bij Fitnessclub Vught.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande omschrijving? Mail naar jos@fitnessclubnederland.nl en wie weet spreken we elkaar snel!

 

''Durf eens uit je comfort zone te stappen, dat heeft mij ook gebracht waar ik nu sta!''

Jordy, Fitnesscoach Vught
Lees verder
 

''Als je ziet dat de leden vooruit gaan door jouw schema dan is dat natuurlijk heel leuk om te horen!''

Lieneke, Teamleider Fitness
Lees verder