Fitnesscoach

Sport- en Wellnesscenter De Dars is op zoek naar een fitnesscoach (uren in overleg). Weet jij van aanpakken? Houd jij van sporten en mensen helpen? Heb je het Fitvak A diploma behaald? En lijkt het je leuk om bij De Dars in Wervershoof te werken? Dan ben jij de fitnesscoach die we zoeken!

Als fitnesscoach motiveer en ondersteun je onze leden met het behalen van hun doelstellingen. Daarnaast geef je als fitnesscoach small groep trainingen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen en jij slaagt erin sporters op hun gemak te laten voelen.

Heb jij:

  • Minimaal fitnesstrainer A, Cios;
  • Ervaring in de fitnessbranche.

Vaardigheden:

  • Zelfstandig werken;
  • Sociaal vaardig.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan en om mensen te motiveren en ondersteunen in hun weg naar een gezonde levensstijl? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Mail naar lieneke@dedars.nl.

 

''Als je ziet dat de leden vooruit gaan door jouw schema dan is dat natuurlijk heel leuk om te horen!''

Lieneke, Teamleider Fitness
Lees verder
 

''Ik haal mijn energie uit de vooruitgang die je ziet bij mensen en het leuke sociale contact.''

Birgit, Junior Teamleider De Schildkamp
Lees verder