Volg een gratis proefles

Open dag 10 september 2023 Fitnessclub De Bloesem

Op zondag 10 september 2023 opent Fitnessclub De Bloesem haar deuren voor iedereen die graag kennis wil maken met fitness, het volgen van groepslessen en spinning. Van 10:00 – 16:00 uur staat een team van professionele fitnesscoaches klaar om vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de Fitnessclub. Tijdens de open dag kun je daarnaast profiteren van een leuke actie! Schrijf jij je tijdens de open dag direct in op de club of online, dan betaal je geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvang je ook nog eens een rugtas cadeau! 

Schrijf je in!

Alles onder één dak bij Fitnessclub De Bloesem 

Fitnessclub De Bloesem is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd in MFA De Bloesem in Wognum. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom ben je bij ons verzekerd van de volgende voordelen: 

  • Je sport bij ons met de professionele apparatuur van Technogym.  
  • Wij bieden een groot aanbod aan groepslessen. 
  • Samen met een fitnesscoach wordt er aan de hand van onze gratis fitheidstest een persoonlijk programma voor je opgesteld.  
  • In onze wellness, die bestaat uit een sauna en zonnebank, kun je heerlijk ontspannen.  
  • Door de ligging in het MFA (multifunctionele accommodatie) is er altijd voldoende parkeergelegenheid.  

Abonnementen voor drie maanden  

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk maar voor drie maanden en vervolgens makkelijk maandelijks opzegbaar. Kies je voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan of om een andere reden tijdelijk verhinderd zijn. 

Tot snel! 

Heb je een vraag neem dan contact op met de club. Zien we je 10 september op onze open dag? Word je 10 september direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie rugtas cadeau. Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven.  

Schrijf je in!

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn