Wellness

Onze wellnessmogelijkheden bieden de ideale plek om tot rust te komen na een intensieve training. Geniet van onze sauna, de zonnebank of de stoomcabine om je spieren te ontspannen en even helemaal tot rust te komen.

Het aanbod wellness verschilt per club. Ontdek de mogelijkheden:

 

Sauna

Een bezoek aan de sauna is niet alleen ontspannend, maar heeft ook talloze voordelen voor je lichaam en geest. De warmte van de sauna helpt je spieren te ontspannen na een intensieve workout, wat bijdraagt aan een sneller herstel en het verminderen van spierspanning.

Bovendien bevordert de sauna het zweten, wat helpt bij het ontgiften van je lichaam en het reinigen van je huid. De verbeterde doorbloeding tijdens het sauna bezoek draagt bij aan een gezonde huid en een stralende teint. Naast de fysieke voordelen, heeft de sauna ook een positief effect op je mentale welzijn. Het helpt bij het verminderen van stress, bevordert ontspanning en kan een gevoel van rust en kalmte bevorderen. Kom het zelf ervaren bij een van onze fitnessclubs!

Ontdek onze fitnessclubs met sauna: 

Fitnessclub Vught Sauna2

Zonnebank

Onze zonnebank is ontworpen om je een gezonde gloed te geven en je humeur te verbeteren, ongeacht het weer buiten. Met comfortabele ligbedden en instelbare zonkracht, kun je even ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en jezelf trakteren op een beetje welverdiende "me-time". Kom langs en stap onder onze zonnebank om jezelf op te laden en te genieten.

Ontdek onze fitnessclubs met zonnebank: 

De Bloesem Zonnebank 3

Stoomcabine

Een stoomcabine biedt veel meer dan alleen ontspanning na een intensieve workout. Het is een uitstekende manier om je spieren te ontspannen, je huid te reinigen en je algehele welzijn te bevorderen. De warme stoom helpt bij het verlichten van spierspanning en stijfheid, waardoor je lichaam sneller kan herstellen. Daarnaast opent de stoomcabine je poriën en bevordert het een diepe reiniging van je huid, waardoor je een gezonde en stralende teint krijgt. Het kalmerende effect van de stoom heeft ook positieve effecten op je geest, waardoor je stress vermindert en je gevoel van welzijn toeneemt. Kom zelf genieten van een stoombad!

Ontdek onze fitnessclubs met stoomcabine: 

Asperen

(De Schildkamp)

Aquavita

Bij een aantal clubs hebben wij een samenwerking met het wellnesscenter Aquavita. Als je een uitbreiding neemt van je abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van het Aquavita wellnesscenter. Meer informatie?

Ga naar aquavitawellness.nl

Ontdek onze fitnessclubs met Aquavita:

Asperen

(De Schildkamp)

Orange Aquavita Zwembad