Zwembad

Zwemmen is niet alleen leuk, maar het is ook een uitstekende manier om aan je conditie te werken en je algehele gezondheid te verbeteren. Het zwembad biedt een low-impact workout, wat betekent dat het zacht is voor je gewrichten terwijl je toch een effectieve cardio-oefening krijgt.

Kom een duik nemen!

Of je nu graag baantjes trekt om je uithoudingsvermogen te vergroten of mee wilt doen aan een groepsles in het water, je bent bij ons zwembad op de juiste plek. Kom eens een duik nemen!

Aquafit

Aquafit is de perfecte manier om je conditie te verbeteren terwijl je geniet van het verfrissende element van water. Deze leuke en effectieve groepsles in ons fitnesscentrum combineert aerobics met waterweerstand om je spieren te versterken, je uithoudingsvermogen te vergroten en stress te verminderen. 

Ontdek onze fitnessclubs met zwembad:

Asperen

(De Schildkamp)

Aquavita

Bij een aantal clubs hebben wij een samenwerking met het wellnesscenter Aquavita. Als je een uitbreiding neemt van je abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van de wellness- en zwembadfaciliteiten van het Aquavita wellnesscenter. Meer informatie?

Ga naar aquavitawellness.nl

Orange Aquavita Zwembad