Persoonlijke begeleiding

Bij Fitnessclub Nederland staat jouw sportsucces centraal, en dat is waar onze persoonlijke begeleiding om draait. We begrijpen dat iedereen unieke fitnessdoelen en behoeften heeft, of je nu net begint of al een ervaren sporter bent. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding op maat, zodat jij het maximale uit de fitnessclub kunt halen.

Van start: fitheidstest en persoonlijk programma

We gaan van start met een persoonlijke introductieles om jouw wensen door te nemen en we starten met een fitheidstest. Zo kunnen we aan de hand van deze resultaten, jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden een persoonlijk programma opstellen. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. 

Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Elke 6 weken een afspraak voor je voortgang

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak, als je hier behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Personal training

Wil je graag een personal trainer die samen met jou een fitnessschema maakt en je doelen bijhoudt? Wij werken bij de meeste fitnessclubs samen met een Personal trainer. Je kunt deze extra service afnemen als je graag extra begeleiding en advies wilt naast onze standaard persoonlijke begeleiding. 

Meet jouw succes met InBody weegschalen

We maken bij verschillende fitnessclubs gebruik van de InBody weegschaal om je succes te meten. Het enige wat je hoeft te doen is op het apparaat te staan en de handelektroden vast te houden. Hiermee meten we in 45 seconden je vetmassa, spiermassa en de hoeveelheid lichaamswater. Zo weet je hoe je fysieke gesteldheid is en je krijgt heel nauwkeurig inzicht in hoe jouw lichaam is opgebouwd.

Ontdek onze clubs met InBody weegschaal: