Racketsporten

Even lekker alles van je af slaan. Dat kan! Een spelletje squash of padel is namelijk de ideale manier om stress weg te slaan of gewoonweg je conditie te verbeteren. Het is snel, superleuk en eenvoudig om te leren. En laten we eerlijk zijn; wat is er nu leuker dan je vrienden, familie, buren of zakelijke relaties eens even flink om de oren te slaan?

Squash

Als je op zoek bent naar een dynamische en uitdagende sport om je conditie te verbeteren en stress te verminderen, dan is squash misschien wel de perfecte keuze voor jou. Squash is een geweldige manier om je hartslag te verhogen, je spieren te versterken en je reflexen te verscherpen, allemaal terwijl je geniet van een intense workout.

Bij verschillende fitnessclubs bieden we indoor squashbanen en faciliteiten om je squashervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een ervaren speler bent of nog nooit een racket hebt vastgehouden, je bent altijd welkom. 

Je kunt een squashbaan los reserveren per keer.

Ontdek onze clubs met squashbaan:

Fitnessclubdruten Squash5

Indoor padel

Als je op zoek bent naar een sport die opwinding, teamwork en lichaamsbeweging combineert, dan is padel de ideale keuze voor jou. Het is een dynamische racketsport die snel aan populariteit wint over de hele wereld en nu ook bij ons beschikbaar is.

Bij verschillende fitnessclubs bieden we moderne indoor padelbanen en faciliteiten om je padelervaring te optimaliseren. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, je bent bij ons altijd welkom. Padel is een sport die geschikt is voor alle leeftijden en niveaus, dus iedereen kan meedoen.

Kom langs en ontdek de opwinding van padel bij Padelclub Nederland. Meer informatie over de tarieven of reserveren?

Ga naar Padelclubnederland.nl

Ontdek onze clubs met indoor padelbaan:

Asperen

(De Schildkamp)

Padelclubnederland Wervershoof 18