Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub Jawi. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Sporttalent De Bloesem 28

Wist je dat…

Bij Fitnessclub Jawi beschikken wij over fitnessapparatuur van de modernste Matrix Ultra lijn. Deze lijn fitnessapparaten is sterk, comfortabel en biedt geavanceerde functies voor een optimale sportbeleving. De digitale opties helpen jou je sportdoelen te behalen!

Wellness

Sauna

Bij Fitnessclub Jawi kun je terecht voor inspanning en ontspanning. Want wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! De gescheiden sauna kun je vanuit de dames- en herenkleedkamer bereiken.

Zonnebank

Je kunt het hele jaar door terecht voor het opdoen van een lekker zomers tintje. Veilig en verantwoord. Uiteraard wordt onze zonnebank goed onderhouden en zullen we de lampen regelmatig vervangen. Met het onbeperkt abonnement is het gebruik van de zonnebank gratis!

Geen lid maar wel gebruik maken van onze zonnebank?

Zonnebank reserveren

Fitnessclub Orange Sauna2

Squash & Padel

Even lekker alles van je af slaan. Dat kan! Een spelletje met een racket en een bal is namelijk de ideale manier om stress weg te slaan of gewoonweg je conditie te verbeteren. Het is snel, superleuk en eenvoudig om te leren. Beginners met weinig techniek kunnen al direct een balletje meespelen. En wie eenmaal de slag te pakken heeft, is verkocht!

Je kunt bij Fitnessclub Jawi terecht voor een potje SoccerSquash, Squash en Indoor Padel. Je kunt een baan huren wanneer je een racketsport abonnement hebt en natuurlijk is het ook mogelijk om de baan los te huren. Meer informatie over padel?

Padelbaan reserveren

Squashbaan reserveren

Personal training

Wij werken samen met Personal Trainer Jeroen van YourLifeCircle. Hij coacht je graag op gebied van beweging, voeding en een positieve instelling, want dit vormt volgens hem het recept voor meer geluk in je leven, met meer energie en persoonlijk succes. Wil je meer weten over YourLifeCircle?

Ga naar YourLifeCircle.fit

Jawi Personal Training YLC

Fysiotherapie

Om blessures te voorkomen of te behandelen is Trias Sportrevalidatie & Fysiotherapie gevestigd in ons pand! Elke dinsdagochtend is het mogelijk gebruik te maken van het gratis sportfysiotherapeutisch spreekuur van TRIAS Sportrevalidatie & Fysiotherapie op onze  locatie. Het gratis spreekuur is van 10:00 tot 10:30 uur. Je kunt zonder afspraak binnenlopen!

Wil je een gezonde levensstijl of een aantal kilo afvallen? Met Fittergy Sportvasten kun je onder begeleiding van fysiotherapeut en SportvastenCoach Thierry van den Oord, van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie, jouw gezonde levensstijl starten en wat kilo's afvallen, ook voor de langere termijn. Meer informatie?

Ga naar Triasfysiotherapie.nl