Fitpoints

Bij Fitnessclub Nederland geloven we dat iedere inspanning telt en dat elke stap op weg naar een gezonder leven moet worden beloond. Daarom ontvang je bij bepaalde activiteiten fitpoints, en je verdiende fitpoints kun je inwisselen voor geweldige cadeaus! Dus waar wacht je nog op? 

Spaar fitpoints bij...

Fitpoints Items Website Fitnessclubnederland 350Px 01
Fitpoints Items Website Fitnessclubnederland 426Px 02
Fitpoints Items Website Fitnessclubnederland 426Px 03
Fitpoints Items Website Fitnessclubnederland 426Px 04
Fitpoints Items Website Fitnessclubnederland 426Px 05

Wissel je fitpoints in voor gratis cadeaus

In onze Fitnessclub Nederland app kun je bijhouden hoeveel punten je hebt gespaard en, nog belangrijker, waarvoor je ze kunt inruilen! De cadeaus variëren van een sporttas tot een maand gratis sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een hotelovernachting in de Deluxe kamer van Hotel Van Der Valk Hotel Zaltbommel – A2 of Hotel Van Der Valk Tiel. Het is wat jij wilt! Dus ga lekker sporten en scoor zo je fitpoints! Dan trakteren wij je op een leuk gratis cadeau!

Hotelovernachting

1470 punten

Kies voor quality time en geniet van een hotelovernachting in Hotel Van Der Valk Zaltbommel-A2 of Van Der Valk Hotel Tiel. Je mag overnachten in de Deluxe kamer. 's Ochtends kun je aanschuiven bij het heerlijke ontbijt. Dit is geldig voor 2 personen.

JBL GO2

465 punten

Geniet van jouw favoriete muziek op het moment dat het jou uit komt met deze compacte bluethoothspeaker. Deze kleine krachtpatser geeft je 5 uur JBL geluidskwaliteit en is ook nog eens waterdicht!

Maand gratis sporten

450 punten

Een maand gratis sporten, dat is natuurlijk mooi meegenomen! Maak een maand lang onbeperkt gebruik van de fitness, groepslessen, spinning, tennis-, squash- en padelbaan en de sauna en zonnebank van jouw Fitnessclub. 

Pro85 Protein

350 punten

Pro85 (1.000 g) is een combinatie van Whey en caseïne eiwitten, een heerlijke milkshake bij uitstek geschikt voor spieropbouw en herstel. De Pro 85 is de hele dag door te gebruiken.

Diet Shake

300 punten

Diet Shake wordt aanbevolen aan mensen die effectief en verantwoord willen diëten. Het is de beste maaltijdvervanger om te gebruiken bij een dieet!

Whey Delicious

300 punten

Whey Delicious (1.000 g) is een hoogwaardige, snel opneembare Whey proteine. Optimaal geschikt voor na de training of voor bij het ontbijt.

Fitnessclub trui

250 punten

Een lekkere functionele trui die je kunt dragen wanneer je naar de club toe gaat. Of om lekker mee op de bank te zitten, na het sporten.

3x gratis zonnebank

240 punten

Ga voor een bruine teint en maak 3x gratis gebruik van de zonnebank. Ook leuk om cadeau te geven!

Fitnessclub rugtas

150 punten

Draag je graag een rugtas dan is deze rugtas met een inhoud van 24 liter ideaal voor jou!

Punten inruilen?

Wil je inzien hoeveel punten je hebt of je punten inruilen? Dat kan in de Fitnessclub Nederland app!

Download de app

Google Play Store (Android)

Apple App Store