Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub Monnickendam. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Fitnessclub Monnickendam Kracht 3

Wellness

Bij Fitnessclub Monnickendam kun je terecht voor inspanning en ontspanning. Want wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! De gescheiden sauna kun je vanuit de dames- en herenkleedkamer bereiken.

Ontdek tarieven en abonnementen

Functione Zone

In Fitnessclub Monnickendam hebben wij een ‘Functione Zone’. En aan/onder/rondom/naast deze constructie aan de wand kun je zóveel oefeningen doen dat vervelen echt niet mogelijk is! Onze fitnesscoaches helpen je graag met deze functionele training. Ze zullen keer op keer nieuwe oefeningen voor je bedenken. Jouw totale lichaam zal profiteren: wordt sterker door het optrekken aan het rek, wordt strakker door buik- en rugspieroefeningen, wordt fitter door slaan tegen de boksbal, etc. Je eigen lichaamsgewicht en losse gewichten worden als weerstand gebruikt. En ondanks dat het nu misschien klinkt alsof je een gevorderde sporter moet zijn om er gebruik van te maken, is dit zeker niet zo! Er zijn oefeningen mogelijk op elk niveau en juist dát maakt trainen in de Functione Zone zo leuk.

Kom je een keer meedoen? Schrijf je in voor een gratis proefles Fitness.

Gratis proefles

Monnickendam Groepsles

Fystiotherapie

Om blessures te voorkomen of te behandelen kun je in ons pand terecht bij Fysiogroep Waterland. Het doel van het team van Fysiogroep Waterland is mensen fit en vitaal krijgen en houden. Het belang van de individuele sporter of patiënt staat hierbij voorop. Daarom maken zij tijdens de  behandeling gebruik van de nieuwste medische en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Afspraak maken?

Neem voor het maken van een afspraak of advies contact op via 0299-223798 voor fysiotherapie in Fitnessclub Monnickendam of 0299-653499 voor de hoofdvestiging op Swaensborch 11C.