Definitieve sluiting De Bloesem

Vanaf 1 november hebben wij met veel verdriet ons club tijdelijk moeten sluiten, het sportbedrijf van de Gemeente Medemblik had namelijk nog geen keuze kunnen maken over wie het fitnesscenter verder zou exploiteren. Het sportbedrijf heeft gistermiddag een beslissing genomen die voor ons niet goed heeft uitgepakt, er komt een nieuwe exploitant wat inhoudt dat wij als Fitnessclub De Bloesem niet meer verder kunnen gaan. We vinden dit enorm rot voor onze collega’s en voor onze leden.

Verder sporten bij een andere vestiging

Veel sporters hebben deze maand al gesport bij onze locaties in Schagen, Noord-Scharwoude (Aerofit) en Wervershoof (De Dars).  Leuk om te zien dat jullie dit aanpakken om fit te blijven. Je kunt nog tot en met het einde van de maand november gratis op vertoon van jouw clubpas blijven sporten bij deze locaties.

Ook kun je lid worden bij een van deze vestigingen, de fitpoints die je bij De Bloesem hebt gespaard neem je dan mee naar jouw nieuwe club. Schrijf je jezelf vóór 1 januari 2024 in dan betaal je geen inschrijfgeld á € 25,-. Je kunt ook gebruik maken van onze Eindejaarsactie waarbij je tot het einde van het jaar gratis sport. Wil je daar gebruik van maken, dan betaal je wel het inschrijfgeld maar sport je dus tot 1 januari 2024 gratis.

Bedankt

We vinden het heel erg vervelend dit nieuws te moeten brengen, maar kijken terug op een hele mooie tijd. Namens de directie willen we graag al onze leden bedanken die met veel plezier bij ons hebben gesport. Hopelijk zien we elkaar in een van onze andere vestigingen.

Ook gaat ons dankbaarheid uit naar het team van De Bloesem die zich altijd voor de volle 100% heeft ingezet en echt hart voor de zaak heeft. Ontzettend bedankt voor al jullie harde werk.

Met sportieve groet,

Ton Schouten en Inge Schouten
Directie Fitnessclub De Bloesem