Zomeractie

Schrijf je nu in en sport tot 1 augustus gratis!

Wil jij ook fit de zomer door? Tijd om in actie te komen! Schrijf je vandaag nog in en sport tot 1 augustus gratis. Hoe eerder je lid wordt, hoe langer je van onze zomeractie profiteert. Wacht dus niet te lang en schrijf je vandaag nog in! 

Lid worden

Kom sporten bij Fitnessclub Nederland

Twijfels? Kies voor een 3 maanden abonnement

Twijfel je nog een beetje? Geen probleem, je kunt bij ons ook een abonnement afsluiten voor 3 maanden! Je sport dan eerst tot 1 augustus gratis en kunt daarna nog in 3 maanden kennis maken met Fitnessclub Nederland en beslissen of wij goed bij je passen. Is dit niet het geval, zeg je na deze 3 maanden gemakkelijk weer op!

Lid worden

Vind een club bij jou in de buurt

Naar alle clubs

Al lid? Ontvang 50 fitpoints als jouw vriend of vriendin zich aanmeldt!

Zo kun je gezellig samen sporten, voor meer motivatie en hulp!

Hoe werkt het? Laat je vriend of vriendin zich aanmelden als lid via onderstaande link en geef bij jouw fitnesscoach aan dat jij hem/haar hebt aangebracht als lid!

Meer informatie over fitpoints

Lid worden

Ads Zomeractie 2024 Fitnessclubnederland 1080X1080px

Sporttips

Fitness 2

Tips voor beginners in de sportschool

Ga jij binnenkort voor het eerst naar de sportschool? Of ben je net begonnen? Dat kan even wennen zijn, omringd door onbekende apparaten en ervaren sporters. Maar maak je geen zorgen, iedereen is ooit ergens begonnen. Deze tips helpen voor een goede start!

Lees de blog

Fitnessclub Schagen 13 Verkleind

Zo blijf je gemotiveerd om te sporten in de zomer

In de zomer is het moeilijker om gemotiveerd te blijven om te sporten. Veel mensen hebben vrij of gaan toch even op vakantie. Zodra de zon volop schijnt zien we mensen op het terras zitten of richting het strand gaan. Door alle gezelligheid en het warme weer houd je weinig tijd over om te sporten en stiekem heb je daar ook niet altijd zin in. Hoe zorg je dat je toch gemotiveerd blijft om te sporten in de zomer? 

Lees de blog

Fitnessclub Schagen Groepsles6

Welke voordelen hebben groepslessen?

Bij Fitnessclub Nederland bieden wij naast individuele fitnessprogramma’s ook veel verschillende groepslessen aan. Maar welke voordelen brengt een groepsles nou met zich mee? Dat leggen wij je in deze blog uit.

Lees de blog

Actievoorwaarden

  • Deze actie loopt van 21 juni 2024 tot en met 31 juli 2024.
  • Je sluit een abonnement af, deze gaat in vanaf 1 augustus en de tijd hiervoor sport je gratis.
  • Bij deze actie gelden eenmalige inschrijfkosten van € 25,-
  • Het lidmaatschap voor een 3 maanden abonnement geldt voor een periode van 3 maanden. Hierna wordt er automatisch stilzwijgend verlengd. Je kunt vanaf dan maandelijks opzeggen als je weer van je abonnement af wilt zien.