Open dag 10 september 2023 Fitnessclub Aerofit

Op zondag 10 september 2023 opent Fitnessclub Aerofit haar deuren voor iedereen die graag kennis wil maken met fitness, het volgen van groepslessen en spinning. Van 10:00 – 16:00 uur staat een team van professionele fitnesscoaches klaar om vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de Fitnessclub. Tijdens de open dag kun je daarnaast profiteren van een leuke actie! Schrijf jij je tijdens de open dag direct in op de club of online, dan betaal je geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvang je ook nog eens een rugtas cadeau! 

Schrijf je in!

Alles onder één dak bij Fitnessclub Aerofit  

Fitnessclub Aerofit is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd in Noord-Scharwoude. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom ben je bij ons verzekerd van de volgende voordelen: 

  • Je sport bij ons met professionele fitnessapparatuur. Spinnen doe je op de nieuwste spinning bikes van Matrix.
  • De club is recent vernieuwd en voorzien van een nieuwe Treadmill loopband en nieuwe Elliptical crosstrainer. Op deze apparaten kan ook YouTube en Spotify worden gebruikt. 
  • Wij bieden een groot aanbod aan groepslessen 
  • Wij hebben het grootste aanbod aan danslessen in de regio. Zo werk je al dansend aan jouw fitheid.   
  • Samen met een fitnesscoach wordt er aan de hand van onze gratis fitheidstest een persoonlijk programma voor je opgesteld.  
  • Onze club staat bekend om de gezelligheid doordat het er relatief kleinschalig is. De sfeer is altijd erg fijn en open. 

Abonnementen voor drie maanden  

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk maar voor drie maanden en vervolgens makkelijk maandelijks opzegbaar. Kies je voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan of om een andere reden tijdelijk verhinderd zijn. 

Tot snel! 

Heb je een vraag neem dan contact op met de club. Zien we je 10 september op onze open dag? Word je 10 september direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie rugtas cadeau. Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven.  

Schrijf je in!