Volg een gratis proefles

Black Friday: JBL speaker voor nieuwe leden

Wil jij vol energie en dansend het najaar door? Dan is de Black Friday actie van Fitnessclub Nederland iets voor jou! Iedereen die op vrijdag 25 november lid wordt, krijgt een gratis JBL GO 3 speaker cadeau. Pak dus die kans en schrijf je in op de club of via de website. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Benieuwd naar de voordelen van Fitnessclub Nederland? Lees dan zeker even verder.

Onze succesformule: de fitheidstest

Bij Fitnessclub Nederland start je altijd met een fitheidstest! Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens tijdens de introductieles een persoonlijk programma opgesteld. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Vervolgens maken we, als je dat wilt, iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen! 

 

Abonnementen voor 3 maanden

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

 

Inspanning en ontspanning

De combinatie van beweging en ontspanning is van groot belang voor een gezonde leefstijl Daarom kun je bij Fitnessclub Nederland niet alleen goed trainen, maar is er ook ruimte voor ontspanning. Zo is er op elke club gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken en hebben veel van onze clubs ook een sauna en/of zonnebank. Ook in onze groepslessen zie je dat terug. Van X-CORE tot en met yoga; bij Fitnessclub Nederland zoeken we altijd naar de juiste balans om bij te dragen aan jouw gezonde leefstijl.

 

Black Friday

Ben jij ervan overtuigd dat Fitnessclub Nederland bij je past? Meld je dan aan voor een proefles of word direct lid. Word je op vrijdag 25 november lid, dan krijg je een gratis JBL GO 3 speaker cadeau! Je kunt je inschrijven op de club, maar uiteraard ook via onze website. 

 

Heb je vragen? Kom dan zeker even langs. Onze ftnesscoaches staan voor je klaar!