Volg een gratis proefles

Zondag 15 januari open dag!

Op zondag 15 januari 2023 opent Fitnessclub Jawi haar deuren voor iedereen die graag kennis wil maken met fitness, het volgen van groepslessen en diverse racketsporten, zoals Padel. Van 10:00 – 16:00 uur staat een team van professionele fitnesscoaches klaar om vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de Fitnessclub. Word je 15 januari direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie sportrugtas cadeau.  

Alles onder een dak bij Fitnessclub Jawi 

Fitnessclub Jawi is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd aan de Antonie van Leeuwenhoekweg in Alphen aan den Rijn. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom maak je gebruik van de professionele apparatuur van de nieuwe Matrix Ultra lijn en bespreek je jouw sportdoelen altijd met een fitnesscoach.  

 

Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Je kunt bij ons terecht voor groepslessen, spinninglessen, fitness en functionele training. Na afloop kun je ontspannen in de sauna of onder de zonnebank. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! 

 

Onze succesformule 

Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Bij Fitnessclub Nederland start je daarom altijd met een fitheidstest! Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens de introductieles. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Vervolgens maken we, als je dat wilt, iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie nogmaals testen met de fitheidstest. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen!  

 

Padel! 

Bij Fitnessclub Jawi hebben we een ruim aanbod aan racketsporten. Op 22 augustus 2022 hebben we daar twee gloednieuwe padelbanen aan toegevoegd. Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt met 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is, maar dat ook snel te leren valt. Je kunt los een baan huren voor 1,5 uur of kiezen voor een padelabonnement. Meer weten? Bezoek dan de website: padelclubnederland.nl  

 

 

Abonnementen voor 3 maanden 

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je wel voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan. 

 

Open dag actie 

Word je 15 januari direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie sportrugtas cadeau. Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven. 

Wil je alvast een gratis proefles boeken of heb je een vraag neem dan nu contact op met de club.