Volg een gratis proefles

Wijzigingen yoga-abonnement per 1 maart

Zoals je weet stopt YogaWays per 1 maart met het verzorgen van yogalessen bij Fitnessclub Monnickendam.  Wij willen Ingvild en haar team enorm bedanken voor alle lessen die ze hebben gegeven en de hulp en ondersteuning die ze daarin geboden hebben aan jullie.

 

Gelukkig blijven we bij Fitnessclub Monnickendam nog wel yogalessen aanbieden. De yogalessen in het lesrooster worden hierdoor iets anders dan je gewend bent. De volgende lessen worden per 1 maart aangeboden:

  • Maandagochtend van 10:15 tot 11:15 uur: Gentle Flow met Randi Amesz
  • Dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur: Yin Yang Yoga met Niels Grasveld
  • Vrijdagochtend van 09:30 tot 10:30 uur: Flow Yoga + meditatie met Annemarie Roozenboom
  • Zaterdagochtend van 10:15 tot 11:15 uur: Gentle Flow met Randi Amesz

Wat gebeurt er met je yoga-abonnement?

Alle bovenstaande yogalessen zijn vanaf 1 maart te volgen met een standaard abonnement van Fitnessclub Monnickendam. Het yoga-abonnement en de upgrade komen dan te vervallen.

Onbeperkt abonnement met upgrade yoga

Heb je een onbeperkt abonnement met een upgrade yoga? Na februari zal de yoga-upgrade automatisch vervallen. Bovenstaande yogalessen kunnen dan gevolgd worden met het standaard abonnement van Fitnessclub Monnickendam.

1x per week yoga abonnement

Wanneer je een 1x per week yoga abonnement hebt zal deze automatisch omgezet worden naar een standaard 1x per week fitness, groepslessen en sauna abonnement. De bovengenoemde lessen kun je met het standaard abonnement volgen. Wanneer je dit niet wilt kun je voor 1 maart een mail sturen naar monnickendam@fitnessclubnederland.nl om per direct je abonnement te beëindigen.

Bedrijfsfitnessabonnement met upgrade YogaWays

Heb je een fitnessabonnement met upgrade YogaWays via Bedrijfsfitness Nederland, dan vervalt per 1 maart de update yoga automatisch. Bovenstaande yogalessen kunnen dan gevolgd worden met het standaard abonnement van Fitnessclub Monnickendam.

Wij hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Dan staan onze fitnesscoaches voor je klaar!