Aanbod

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Fitnessclub Orange Instructeur2

Wist je dat…

Fitnessclub Orange heeft een speciale fitnessruimte genaamd Orange Athletic. Hier staat de nieuwste lijn krachtapparatuur. Deze apparatuur is ontworpen voor de Olympische Spelen en dus geschikt om het maximale rendement uit iedere training te halen. Topsporters kunnen hier perfect sport-specifiek trainen. Maar ook de gevorderde fitnesser kan zijn of haar hart ophalen. Daarnaast is er een groot aanbod aan losse gewichten.

Wellness en zwembad

Wil je fitness met wellness combineren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Aangrenzend aan de Fitnessclub vind je Aqua Vita Wellness Alphen aan den Rijn, een mooi, middelgroot wellnesscomplex. Aqua Vita Wellness Alphen aan den Rijn beschikt over 8 verschillende sauna’s, waaronder Finse en infrarood sauna’s, een kleuren sauna en Turkse stoombaden, een zwembad en zonnebanken.

Kies je voor de upgrade wellness en aquafit dan mag je onbeperkt gebruikmaken van de zwembad- en wellnessfaciliteiten en kun je aquafitnesslessen volgen. Meer informatie over Aqua Vita?

Ga naar aquavitawellness.nl

Fitnessclub Orange Aquafit

Afvallen in 8 weken

Wil jij op een gezonde manier afvallen? Dan is ons 8-weken gezond afvallen programma echt iets voor jou! Je je wordt begeleid door een persoonlijke fitnesscoach, je krijgt een intake, persoonlijk beweegplan, conditietest, evaluatie en twee keer een privé training. Verder krijg je drie afspraken met een voedingsconsulent en mag je onbeperkt gebruikmaken van de fitnessclub en de groepslessen. Als dat geen succes wordt?!

Start nu met korting, of (gedeeltelijke) vergoeding van jouw zorgverzekeraar.

Meer informatie over afvallen in 8 weken 

Tanita weegschaal

In Fitnessclub Orange hebben wij de Tanita weegschaal staan. Een geavanceerde wegschaal waarmee we jouw lichaam op een dieper niveau kunnen analyseren. De weegschaal meet niet alleen gewicht, maar kijkt onder andere ook naar lichaamsvetpercentage, spiermassa en jouw metabolische leeftijd. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op het apparaat te staan en de handelektroden vast te houden. Zo ontdek je hoe je fysieke gesteldheid is en je krijgt heel nauwkeurig inzicht in hoe jouw lichaam is opgebouwd. Meer weten? Vraag een van onze fitnesscoaches om meer informatie!

Fysiotherapie

Om blessures te voorkomen of te behandelen zijn wij aangesloten bij Fysiotherapie van der Meij. Fysiotherapie van der Meij staat voor doelgericht behandelen en resultaat. Wij speuren belemmerende factoren op in het minder goed functionerende systeem van het lichaam. Wij kijken verder dan alleen maar die zere/pijnlijke plek en pakken het probleem in de keten aan. Bent u klaar voor een nieuwe kijk op uw klachten? Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staat voor u klaar.

Meer informatie op fysiovdm.nl

Tanita Weegschaal

Kinesis

Kinesis is een trainingsmethode die plaatsvindt in een elegante en ontspannende ruimte die zo is ontworpen dat je zin krijgt om regelmatiger en intensiever te bewegen. Bewegingen voelen ongedwongen en natuurlijk aan dankzij een technologie die het mogelijk maakt de zwaartekracht te overwinnen in een driedimensionale ruimte. Je wordt opnieuw bewust van jouw bewegingen, neemt een juiste houding aan en zorgt voor een perfect evenwicht tussen lichaam en geest.

Een instructeur kan je bijstaan in deze nieuwe ervaring en helpen om de natuurlijke bewegingen van jouw lichaam te herontdekken dankzij een trainingsprogramma dat speciaal voor jou wordt ontwikkeld. Kinesis training kan individueel of in groepsverband.

Fitnessclub Orange Kinesis

Personal training

Fitnessclub Orange biedt personal training aan. Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met de volgende personal trainers:

Orange Personal Trainer Karin

Karin Zandstra

www.karinzandstra.nl

Orange Rogier

Jong personal trainers

www.jongpersonaltraining.nl

Natuurgeneeskundige

Barbara is met haar praktijk Blue Touch Energy aangesloten bij onze fitnessclub. Zij helpt graag met natuurlijke pijnbestrijding waarbij rekening gehouden wordt met zowel fysieke als mentale oorzaken van klachten. Je kunt in haar praktijk terecht voor zowel acute als chronische pijnklachten, diverse testmogelijkheden en voedings- en supplementen advies.

Meer informatie op bluetouchenergy.nl 

Orange Bluetouchenergy

Massagepraktijk Malele

In hetzelfde gebouw als Fitnessclub Orange zit Massagepraktijk Malele. Bij deze praktijk hebben ze ervaring waarvan gepassioneerde zorg en vaardigheid samenkomen om jou een onvergetelijke ervaring tussen ontspanning, welzijn en sportmassage te bieden. Laat je leiden naar een wereld van rust en vernieuwde energie. Meer informatie of een massage boeken?

Meer informatie op treatwell.nl

Orange Massagepraktijk Malele