Volg een gratis proefles

Open dag 10 september 2023 Fitnessclub Orange

Op zondag 10 september 2023 opent Fitnessclub Orange haar deuren voor iedereen die graag kennis wil maken met fitness en het volgen van groepslessen en spinning. Van 09:00 – 16:00 uur staat een team van professionele fitnesscoaches klaar om vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de Fitnessclub. Tijdens de open dag kun je daarnaast profiteren van een leuke actie! Schrijf jij je tijdens de open dag direct in op de club of online, dan betaal je geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvang je ook nog eens een rugtas cadeau! 

Schrijf je in!

Alles onder één dak bij Fitnessclub Orange  

Fitnessclub Orange is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd in Alphen aan den Rijn, midden in het Groene Hart. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom ben je bij ons verzekerd van de volgende voordelen: 

  • Doordat wij recentelijk hebben verbouwd sport je bij ons met de nieuwste (kracht)apparatuur van Technogym. 
  • Ook beschikken wij over een Kinesiswand. Lees hieronder verder voor meer informatie.  
  • Wij bieden een groot aanbod aan groepslessen 
  • Samen met een fitnesscoach wordt er aan de hand van onze gratis fitheidstest een persoonlijk programma voor je opgesteld.  
  • Aangrenzend aan de Fitnessclub bevindt zich Aqua Vita Wellness: een wellnesscomplex met diverse sauna’s, stoombaden, zonnebank en zwembad. Met een upgrade op jouw fitnessabonnement kun je hier onbeperkt van gebruikmaken. Tussen 09:00 en 10:00 uur kun je hier een rondleiding krijgen! 
  • In onze club is er ook fysiotherapie aanwezig, heb je de mogelijkheid om natuurgeneeskundige therapie te volgen en bieden wij voedingsadvies. 

Kinesis in Fitnessclub Orange!  

Heb jij de trainingsmethode Kinesis al geprobeerd? Dit is een trainingsmethode die plaatsvindt in een elegante en ontspannende ruimte. Bewegingen voelen ongedwongen en natuurlijk aan dankzij een technologie die het mogelijk maakt de zwaartekracht te overwinnen in een driedimensionale ruimte. Je wordt sterker en energieker. Je lichaam wordt stabieler, gewrichten worden flexibeler en ook je zintuiglijk-lichamelijke waarneming en behendigheid gaan erop vooruit. Nieuwsgierig? Kom naar de open dag en vraag ernaar bij een van onze fitnesscoaches.   

Abonnementen voor drie maanden  

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk maar voor drie maanden en vervolgens makkelijk maandelijks opzegbaar. Kies je voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan of om een andere reden tijdelijk verhinderd zijn. 

Tot snel! 

Heb je een vraag neem dan contact op met de club. Zien we je 10 september op onze open dag? Word je 10 september direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie rugtas cadeau. Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven.  

Schrijf je in!