Volg een gratis proefles

Open dag 15 januari

Op zondag 15 januari 2023 opent Fitnessclub Orange haar deuren voor iedereen die graag kennis wil maken met fitness, groepslessen en functionele training. Van 10:00 – 16:00 uur staat een team van professionele fitnesscoaches klaar om vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de Fitnessclub. Word je 15 januari direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie sportrugtas cadeau. Wil je fitness combineren met wellness? Kom dan van 09:00 – 10:00 uur naar de rondleiding in het aangrenzende wellnesscomplex. 

Alles onder een dak bij Fitnessclub Orange 


Fitnessclub Orange is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd in Alphen aan den Rijn, midden in het Groene Hart. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom maak je gebruik van de professionele apparatuur van Technogym en bespreek je jouw sportdoelen altijd met een fitnesscoach.  

Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Je kunt bij ons terecht voor groepslessen, fitness, functionele training en aquafit. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! 

 

Onze succesformule 

Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Bij Fitnessclub Nederland start je daarom altijd met een fitheidstest! Aan de hand van deze resultaten én jouw doelen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens de introductieles. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Vervolgens maken we, als je dat wilt, iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen!  

 

Probeer de trainingsmethode Kinesis 

Heb jij de trainingsmethode Kinesis al geprobeerd? Dit is een trainingsmethode die plaatsvindt in een elegante en ontspannende ruimte. Bewegingen voelen ongedwongen en natuurlijk aan dankzij een technologie die het mogelijk maakt de zwaartekracht te overwinnen in een driedimensionale ruimte. Je wordt sterker en energieker. Je lichaam wordt stabieler, gewrichten worden flexibeler en ook je zintuiglijk-lichamelijke waarneming en behendigheid gaan erop vooruit. Nieuwsgierig? Kom naar de open dag en vraag ernaar bij een van onze fitnesscoaches.  

 

 

Wellness 

Wil je fitness met wellness combineren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Aangrenzend aan de Fitnessclub vind je Orange Wellness. Een mooi, middelgroot wellnesscomplex van onze partner Aqua Vita Wellness. Orange Wellness beschikt over 8 verschillende sauna’s, waaronder Finse en infrarood sauna’s, een kleuren sauna en Turkse stoombaden. Naast de sauna’s kun je ontspannen in het zwembad of een zomers kleurtje opdoen onder de zonnebank. Even bijkomen van een rondje sauna kan in een van onze rustruimtes of op het dakterras. Bij Orange Wellness geniet je van een moment van rust, even niets aan je hoofd. Een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. 

 

Open dag actie 

Word je 15 januari direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie sportrugtas cadeau.  Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven. 

Wil je alvast een gratis proefles boeken of heb je een vraag neem dan nu contact op met de club.