Gratis proefles

Open dag 25 september

Is het tijd om weer in beweging te komen? Kom dan zondag 25 september naar onze open dag! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in onze Fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past! Schrijf jij je op 25 september direct in tijdens jouw bezoek aan de club of online, dan profiteer je van onze open dag actie! Je betaalt dan geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt 10,- shoptegoed voor onze ledenwebshop!  

Fitnessclub Tiel 

Fitnessclub Tiel is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd in Van der Valk Vitaal. Daarnaast heeft deze club ook twee extra groepsleszalen in Sportplaza – Westroyenhal. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom maak je gebruik van de professionele apparatuur van Matrix en bespreek je jouw sportdoelen altijd met een fitnesscoach.  

Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Je kunt bij ons terecht voor groepslessen, spinninglessen, fitness en functionele training. Na je workout nog even lekker ontspannen baantjes trekken? Dat kan in het zwembad van Aqua Vita. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! 

 

Doe mee met een groepsles tijdens de open dag 

Tijdens onze open dag op 25 september worden er de hele dag groepslessen aangeboden, dus trek je sportkleding aan en doe gezellig mee! Er is plek voor maximaal 40 personen per les. Je kunt gewoon binnenlopen. Zit een les vol? Niet getreurd, je kunt blijven kijken en eventueel wachten op de volgende les. De lessen duren maximaal 30 minuten op deze dag.  

Bekijk ons speciale open dag rooster voor meer informatie.

 

Extra groepsleslocatie en meer groepslessen 

De beste groepslesaanbieder van de regio; dat is onze ambitie! Om dat te worden hebben we naast onze groepsleszaal in de club ook twee extra zalen in Sportplaza – Westroyenhal in gebruik. Dankzij deze extra zalen, hebben we ons groepslesaanbod nog verder uitgebreid. Naast de 17 verschillende groepslessen die we al geven voegen we daar met trots de volgende drie groepslessen aan toe. 

 • LXR by House of Workouts 
  Tijdens deze krachtige workout wordt gebruik gemaakt van de LXR® fitness bag die ervoor zorgt dat je jouw buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af. De uitdagende bewegingen, gecombineerd met goede muziek motiveren je om het beste uit je workout te halen!
 • Strong Nation 
  Don’t miss a Beat! STRONG Nation™ is een combinatie van HIIT training en krachttraining met eigen lichaamsgewicht, geleidt door opzwepende, pittige muziek. Het is de ideale sport voor spieropbouw en conditieverbetering. Durf jij het aan?
 • Kickboks workout
  Kickboksen is een effectieve manier om fit te worden en fit te blijven en het kan ook gebruikt worden om je zelfvertrouwen en weerbaarheid te verbeteren. Tijdens de lessen werken we aan techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit.
   

Drie intensieve workouts waarbij je werkt aan spieropbouw en conditieverbetering. Doe je het liever wat rustiger aan? Geen probleem! Met 20 verschillende groepslessen zit er altijd wel iets voor je bij. Kijk hier voor een uitgebreide omschrijving bij elke groepsles. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, maar je mag natuurlijk ook altijd een proefles komen doen! 

 

Onze succesformule 

Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Bij Fitnessclub Nederland start je daarom altijd met een fitheidstest! Aan de hand van deze resultaten én jouw doelen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens de introductieles. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Vervolgens maken we, als je dat wilt, iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen!  

 

Abonnementen voor 3 maanden 

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je wel voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan. 

 

Open dag actie 

Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 25 september tussen 10.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen à € 25,-. Daarnaast ontvang je bij jouw inschrijving € 10,- shoptegoed voor onze ledenwebshop! Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven. 

Wil je alvast een gratis proefles boeken of heb je een vraag neem dan nu contact op met de club.

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder