Volg een gratis proefles

Open dag 15 januari

Op zondag 15 januari 2023 opent Fitnessclub Tiel haar deuren voor iedereen die graag kennis wil maken met fitness, het volgen van groepslessen en spinning. Van 10:00 – 16:00 uur staat een team van professionele fitnesscoaches klaar om vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de Fitnessclub. Ook kun je meedoen aan een van onze groepslessen. Word je 15 januari direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie sportrugtas cadeau.  

Fitnessclub Tiel 

Fitnessclub Tiel is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd in Van der Valk Vitaal. Daarnaast heeft deze club ook twee extra groepsleszalen in Sportplaza – Westroyenhal. Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom maak je gebruik van de professionele apparatuur van Matrix en bespreek je jouw sportdoelen altijd met een fitnesscoach.  

Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Je kunt bij ons terecht voor groepslessen, spinninglessen, fitness en functionele training. Na je workout nog even lekker ontspannen baantjes trekken? Dat kan in het zwembad van Aqua Vita. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! 

Doe mee met een groepsles  


De beste groepslesaanbieder van de regio; dat is onze ambitie! Om dat te worden hebben we naast onze groepsleszaal in de club ook twee extra zalen in Sportplaza – Westroyenhal in gebruik. Hier worden meer dan 15 verschillende groepslessen aangeboden, waardoor er altijd wel iets voor je bij zit. Benieuwd naar het roost? Kijk dan hier. 

 

Onze succesformule 

Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Bij Fitnessclub Nederland start je daarom altijd met een fitheidstest! Aan de hand van deze resultaten én jouw doelen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens de introductieles. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Vervolgens maken we, als je dat wilt, iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen!  

 

Abonnementen voor 3 maanden 

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je wel voor een jaarabonnement, dan kun je deze zonder kosten tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan. 

 

Open dag actie 

Word je 15 januari direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie sportrugtas cadeau. Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven. 

Wil je alvast een gratis proefles boeken of heb je een vraag neem dan nu contact op met de club.

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder